Förlust för Tillberga Bandy på hemmaplan

Tillberga Bandy hade inget att hämta i söndagens hemmamatch mot Vetlanda. Gästerna grusade Tillbergas chanser redan i första halvlek och kunde vinna matchen med 11–4.

I fredags var Tillberga ytterst när att vinna mot Kalix på bortaplan. Men med matchens sista skott kunde Kalix kvittera. I dagens match i ABB Arena var aldrig Tillberga när att ta poäng.

Gästande Vetlanda avgjorde i princip matchen redan i första halvlek då man skaffat sig en 6–2 ledning.

I andra halvlek så fortsatte Vetlanda att producera samtidigt som Tillberga endast lyckades att göra två mål. Vetlanda vann till slut matchen med 11–4 och nu börjar det se riktigt tungt ut för Tillberga i kampen om ett nytt kontrakt i Elitserien.

MATCHFAKTA

Tillberga – Vetlanda 4–11 (2–6, 2–5)Målskyttar Tillberga: Kim Barklund 2, Niklas Engström, Jens Blixt