Foto: STEFAN LINDGREN×1 / 2Visa bildtextBild 1 av 2

Selbekks kanon frälste VSK

När matchen stod och vägde som mest klev Charlotte Selbekk fram och krutade in 2–1 och lirade även fram till VSK:s 3–1 mål som blev slutresultatet i den andra SM-semifinalen mot Skutskär.

Publicerad

– Det var väldigt skönt att göra målet, det var så nära slutet av matchen då det stod och vägde lite. Det var skönt att få 2–1 målet men det var inte över efter det. Vi fick verkligen stå upp och det var skönt att vi kunde göra 3–1 nästa direkt, säger Charlotte Selbekk.

Ditt 2–1 mål var välplacerat, hade du tid att sikta in dig?

– Jag hade bollen och kom en mot en, sedan gjorde jag en dragning så hon hamnade på fel ben och då var det bara att lägga ut bollen på andra sidan och ladda och sikta.

Du låg även bakom 3–1 målet, kändes det som att det var klart när ni fick det målet?

– Lite klarar än 2–1 i varje fall. Det kändes ganska skönt men jag visste inte hur mycket tillägg som det var. De kunde smälla dit två mål ganska fort, men det var skönt att vi stod upp bra i slutet.

Är ni nöjda med matchen i helhet eller finns det mycket mer att hämta?

– Det finns väldigt mycket mer att hämta. I första halvlek var vi inte riktigt där, varken mentalt eller i skridskoåkningen och gör det väldigt svårt för oss själva. Vi passar inte bollen och ingen vill ha den, så det var skönt att vinna på en sämre dag och få en ny möjlighet i morgon då vi verkligen vill visa vad vi går för, säger Selbekk och fortsätter.

– Vi har haft två halvknackiga matcher och nu får vi verkligen visa upp vad vi går för och vad vi kan, avslutar Charlotte Selbekk.


Powered by Labrador CMS