Godissugen tjuv med gröna fingrar greps

Under måndagskvällen stoppade personal på Citygross en snattare som bland annat försökte stjäla kexchoklad och – en sekatör.

  • Publicerad 07:25, 18 apr 2017

37-årig man snattade sekatör och kexchoklad

Snatteri. Igår, klockan 18.49.

Personal på Citygross ertappade en 37-årig man då han stoppat på sig flertalet varor, bland annat en sekatör samt kexchoklad. Polis larmades till butiken och ett förhör hölls med den misstänkte mannen. Han fick därefter lämna platsen. Summan på godset uppgick till 965 kronor.

Olovlig körning. Inatt, klockan 00.24

Man körde bil med ogiltigt körkort i Surahammar

En polispatrull stoppade och kontrollerade ett fordon på Knuthagsgatan i Surahammar. Föraren, en man född -75 uppvisade ett körkort som inte var giltigt i Sverige. En anmälan om olovlig körning har upprättats.

Bil stoppad – passageraren hade knark på sig

Ringa narkotikabrott, inatt klockan 00.55.

Polis kontrollerade ett fordon på Tråddragargatan i Västerås. I bilen fanns totalt tre personer. En av passagerarna en man född -90, hade vad man misstänker är narkotika på sig och blev misstänkt för ringa narkotikabrott. Narkotikan har tagits i beslag och man har hållit förhör med mannen på platsen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.