Inbrott i minst nio bilar på Bjurhovda

Det har i natt varit ett flertal bilinbrott på Bjurhovda. En och samma gärningsman misstänkts för att ha brutit sig in i minst nio bilar som stod parkerade på Knotavägen.

Inbrott i mängder av bilar

Bilinbrott. I natt klockan 04.29. 2017-05-16 04:29

Tidigt under morgonen upptäckte en väktare en man ibland bilarna på Knotavägen. Mannen hade gjort inbrott i ett flertal bilar och gömde sig bland bilarna på parkeringen. Polis skickades till platsen och en hundförare började spåra i området.

Det visade sig att gärningsmannen hunnit med att krossa rutor på åtta av bilarna och den nionde bilen upptäcktes inga skador på. Det var i den nionde bilen som väktaren sett honom sitta i innan han försvann. Glasrutor hade krossats på samtliga åtta bilar.

Misstänkt påverkad bar kniv

Knivlagen. I natt klockan 23.59.

En 29-årig man kontrollerades på Klockartorpsgatan efter att man ringt polis om en man som försökt ta sig in på en adress på Rönnbergagatan.

Mannen visade tecken på narkotikapåverkan och fick följa med till polishuset för provtagning. I samband med skyddsvisitation inför insättande i polisbilen påträffades en kniv. Man hittade även ett paket innehållande något som misstänks vara narkotika.

Mannen är numera misstänkt för brott mot knivlagen och ringa narkotikabrott – eget bruk och innehav.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.