Joel Åhlin.

Stjärnkock gör gästspel hos Genbergs Sommarcafé

Stjärnkocken och författaren bakom kokbokssuccén om allas våran favoriträtt köttfärssåsen, Joel Åhlin, gör ett gästspel vid Genbergs sommarkafé den 22 juli.

Publicerad Senast uppdaterad

Joel Åhlin är inte bara en av landets bästa kockar, utan även författare och krögare. Han driver hyllade Bar Agrikultur och är även medgrundare av streetfoodrestaurangen Fafelle. Senaste kokboken; Köttfärssås, skrev han tillsammans med Jason Diakité och Harald Wachtmeister. Med kokboken Azur har han tagit inspiration av och med kärlek till Medelhavet och skapat personliga matminnen från Sydeuropa, Mellanöstern och Nordafrika.

– Vi är jätteglada och stolta över att Joel kommer och gästspelar hos oss! Det kommer att bli en härlig sommarkväll att minnas. Sol och värme kommer vi att ha förstås. Och Joel kommer att laga sina favoriter från boken Azur i en härlig medelhavskavalkad uppdelat på flera serveringar. Det blir grill blandat med andra rätter. Dessutom presenterar vi många spännande viner från våra vänner på Pompette Dryckeshandel, säger Max Genberg på Genbergs Sommarcafé.

Powered by Labrador CMS