Foto: Ridskolan Strömsholm

Klart med ny vd för Ridskolan Strömsholm

Mårten Holmqvist har utsetts till ny vd för Ridskolan Strömsholm AB och Flyinge AB.

Publicerad

– Mårten har arbetat som tillförordnad vd under hösten och har på ett mycket bra sätt tillsammans med ledningsgrupp och styrelse utvecklat den strategiska planen och dess implementering mot 2030, säger Jonas Sohlman, styrelseordförande för Flyinge AB och Ridskolan Strömsholm AB, i ett pressmeddelande.

Den nya vd:n är utbildad lantmästare och civilekonom och har ett gediget cv med flera chefs- och ledarpositioner inom olika branscher och företag. Mårten Holmqvist har bland annat arbetat som LRF-konsult men har även utvecklat egna bolag och verksamheter.

– Det känns otroligt spännande och hedrande att få förtroendet att fortsatt leda Flyinge och Strömsholm framåt. Vi i organisationen har tillsammans byggt en bra grund under hösten och vi har nu en bra plan för att utveckla bolagen mot tillväxt och för att vara ledande inom ridkonst, utbildning och träning på högsta nivå. Parallellt med våra utbildningar har vi många spännande utvecklings- och investeringsprojekt på gång. Ett av dem är höstens Horse Welfare Summit som blir ett av många viktiga möten för hela hästnäringen som vi erbjuder på våra riksanläggningar, säger Mårten Holmqvist.

– Det är med stor glädje och inspiration jag tar mig an uppdraget som vd för Flyinge och Ridskolan Strömsholm. Utveckling och tillväxt är viktiga ledord i mitt arbetsliv och nu väntar ett 2024 med starkt fokus på utveckling av våra fina verksamheter, säger Mårten Holmqvist.

Powered by Labrador CMS