Lunch och prisutdelning. De medverkande på lunchen fick nätverka och mottog fina diplom.
Lunch och prisutdelning. De medverkande på lunchen fick nätverka och mottog fina diplom.

Framgångsrika företag firades

Surahammars kommun tilldelades det prestigefulla priset ”Bästa Tillväxt 2022” i Västmanland och med anledning av detta uppvaktade kommunledningen de framgångsrika företag som bidrog till priset.

Publicerad

Under onsdagen bjöd kommunledningen i Surahammar in Ramnäs HVB AB, Headgain AB, JNS Mark AB, Surahammars Hälsobolag AB och Tripleson AB till lunch och prisutdelning.

Detta med anledning av att Surahammar tog hem priset ”Bästa Tillväxt 2022” i Västmanland.

Priset delas ut årligen av kreditupplysningsföretaget Syna till den kommun i varje län där företagen växer bäst. Syna granskar boksluten från alla svenska aktiebolag, och utmärkelsen går till den kommun som har störst andel företag som nyanställer, ökar sin omsättning och går med vinst.

– Ett antal företag har spelat en särskilt viktig roll då de lyckats uppfylla samtliga tre kriterier. Företagen uppmärksammades med diplom och blommor på dagens nätverkslunch, skriver Surahammars kommun i ett pressmeddelande.

Från kommunen medverkade kommunchefen Fredrik Cederblom, kommunstyrelsens ordförande Johanna Olofsson (M) och näringslivschefen Maria Granberg.

Powered by Labrador CMS