Christina från Ängelsberg med trisslotten som gav henne en kvarts miljon.
Christina från Ängelsberg med trisslotten som gav henne en kvarts miljon.

Christina från Ängelsberg skrapade fram en kvarts miljon i tv

Christina från Ängelsberg var onsdagens TV-Trissvinnare i TV4 Nyhetsmorgon. Hon skrapade fram en kvarts miljon kronor och tryggade sin pension. – Jag är så glad, jublar vinnaren.

Publicerad

I mitten av december bytte Christina in några Trisslotter med småvinster mot nya lotter med nya vinstchanser. Då skrapade hon fram tre tv-rutor och under onsdagen var det dags att ta plats i Nyhetsmorgons studio för att skrapa TV-Triss i direktsändning.

– Det har varit helt surrealistiskt allt det här, ända sedan jag skrapade fram tv-rutorna har det känts som ett vakuum. Men jag var aldrig nervös i studion, det var så fint och mysigt, säger Christina som fick glädja sig åt en vinst på 250 000 kronor i ett pressmeddelande som skickats ut av Svenska spel.

Det blev mer än hon hade vågat hoppas på.

– Det här var verkligen en bonus och jag är såklart jätteglad. Den här vinsten betyder jättemycket för mig. Jag gick i pension för ett par år sedan och det här betyder att jag kan ha bil kvar ett längre tag och kanske även ett lite bättre boende. Jag kommer inte hoppa på någon lyxresa, utan det blir mer lite små tillfällen av glädje i vardagen, sådant som jag kan göra utan att behöva tänka exakt precis på vad det kostar.

Johan Svedberg är vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur och var med Christina under Trissmorgonen på TV4.

– Christina är årets första TV-Trissvinnare från Västmanland, ifjol blev det sju. Det var fint att få dela hennes glädje över en riktigt bra vinst, säger han.

Lotten som tog Christina hela vägen till Nyhetsmorgon var köpt på Ica Supermarket Fontänen i Fagersta.

Powered by Labrador CMS