Festdag för barn. Den 18 maj arrangeras årets upplaga av Barnfestivalen i Västerås.

"Var med och skapa en magisk dag för alla barn"

Vill ni som företag, organisation eller förening vara med och göra hundratals barn glada på årets Västerås Barnfestival? Då är det hög tid att anmäla er nu!

Publicerad

Västerås Barnfestival är en årligen återkommande festival där barnen sätts i fokus och hela innerstaden fylls av aktiviteter, glädje och rörelse för alla barn – och allt är gratis.

Nu har planeringen av årets festival gått in i ett nytt skede och detaljerna har börjat sättas.

– De kommande tre veckorna är sista chansen att anmäla sitt deltagande. Vi tar emot alla med öppna armar för att tillsammans göra barnens fest till en magisk dag för alla barn här i Västerås, säger Jonas Edberg, chefredaktör Västerås Tidning, som tillsammans med Västerås Citysamverkan arrangerar årets festival.

Han säger att så länge man vill vara med av rätt skäl är man välkommen.

– Alla som vill erbjuda aktiviteter vända till barn som inte kostar något för dem att delta i får gärna vara med. Det kan vara allt från att visa upp sin förenings sport till att barnen får spela teater eller dansa. Syftet är inte att tjäna pengar, en symbolisk summa för att till exempel hålla köerna nere är ok, men alla barn oavsett ekonomisk situation ska kunna delta.

För mer information och anmälan se: vasterasbarnfestival.se, eller mejla: jonas.edberg@vasterastidning.se

Powered by Labrador CMS