Tariq Boholm tillträder som vd för två kommunala bolag

Nu är det klart att det blir Tariq Boholm som får uppdragen som ny vd för Västerås stads strategiska fastigheter AB och Västerås parkerings AB.

Publicerad Senast uppdaterad

– Det är med stor stolthet och ödmjukhet jag kliver på uppdraget som VD för dessa två bolag. Västerås är inne i en mycket spännande utvecklingsresa, att få möjligheten att bidra på den känns oerhört stimulerande, säger Tariq Boholm i ett pressmeddelande från Västerås stad.

Han fortsätter:

– Att som västeråsare få chansen att jobba med fastighetsutveckling i sin hemstad är något som ligger mig varmt om hjärtat. Sen ser jag väldigt mycket fram emot att få jobba och utvecklas tillsammans med alla fantastiska medarbetare inom Västerås stad.

Västerås stads strategiska fastigheter AB uppgift är att äga, förvalta och utveckla fastigheter som är av betydelse för stadens utveckling. När det gäller Västerås parkerings ABs samordnar bolaget arbetet med Västerås parkeringsplatser och arbetar för att öka stadens andel av antalet parkeringsplatser.

– Tariq Boholm är stark rekrytering till vd-posten för Västerås stads strategiska fastigheter AB och Västerås parkerings AB. Nu tar vi oss bland annat an de utmaningar som finns att utveckla Gäddeholm och Råby för boende och andra aktörer i områdena, säger Mikael Sandberg (S), ordförande styrelserna för Västerås stads strategiska fastigheter AB och Västerås parkerings AB.

Tariq Boholm kommer senast från uppdrag som fastighetschef hos Praktikertjänst. Han tar sig tar sig an sina nya vd-uppdrag i Västerås stad den 12 augusti.

Powered by Labrador CMS