
Sveriges första kebabkedja etablerar sig i Västerås
På tisdagen är det premiäröppning för Kebabfabrikens tredje restaurang.
Den 11 april slår Kebabfabriken för första gången upp sina portar till den nyöppnade restaurangen på Erikslund. Det blir kedjans tredje restaurang som etableras i Sverige, den finns sedan tidigare i Eskilstuna och Örebro.
– Tack vare alla våra nöjda gäster kan vi fortsätta att växa med fler restauranger och kontinuerligt utveckla konceptet och erbjudandet, Trots rådande konjunktur så spås koncept som Kebabfabriken med nyttig och mycket mat till rätt pris ha en ljus framtid. säger Adam Dagdelen, vd för Kebabfabriken, i ett pressmeddelande.
Kebabfabriken huserar numera på Hallsta gårdsgatan 13 på Erikslund. Kedjan har utvecklat ett eget utbildningsprogram för att få in ungdomar på arbetsmarknaden samt för personer som vill byta yrkesbana och utvecklas inom serviceyrket.
– Kebabfabrikens koncept är unikt i sitt slag och till detta vill vi lägga den bästa upplevelsen i form och service och känsla. Hos oss finns det många möjligheter att utvecklas och vara en del att utveckla konceptet vidare, säger Adam Dagdelen.
Han fortsätter:
– Vi ser väldigt positivt på framtiden. Vi vill att folk ska fortsätta upptäcka möjligheterna på hur många olika sätt man kan äta kebab, kombinationerna är nästan oändliga, lite kul att veta är att om man vill så kan äta 118 811 olika kombinationer hos oss. Du bygger din egen kebab, slipper att köa genom att beställa i vår app och ha massvis med både köttiga, vegetariska och veganska alternativ. Vill du äta nyttigt så lovar vi dig att bygga din rätt på 500 kalorier om du vill. Det är skillnad!
Adam Dagdelen avslutar med att utlova ett ökat fokus på företagets miljötänk då man vill ta fram produkter som är ännu mer hållbara och fullpackade med smak.