Den 30 april kör Rederi Mälarstaden de första båtturerna för säsongen. Foto: Arkivbild

Rederiet förbereder säsongsstart – satsar på tapaskryssningar

Våren är här – och nu närmar sig årets kryssningssäsong. Den 30 april kör Rederi Mälarstaden de första båtturerna för säsongen till öarna Östra holmen, Almö Lindö, Skåpholmen och Ridön. – Ett efterlängtat datum för många av de ö-bor på just dessa öar, säger Tobias Gustafsson, marknadsansvarig hos Rederi Mälarstaden.

Publicerad

Inför säsongen 2021 tar Rederiet nya grepp med fler matkryssningsalternativ till de redan etablerade alternativ som Räk-, Taco-, Skaldjur- och Brunchkryssningar.

Årets nyhet hos Rederi Mälarstaden blir en tapaskryssning. Där kommer man att erbjuda tapas med svensk touch tillsammans med trubadurunderhållning.

Med tanke på att coronapandemin ännu inte har släppt fortsätter Rederi Mälarstaden att jobba med de anpassningar som togs fram förra säsongen. Då gjordes en mängd åtgärder för att anpassa och göra båtresorna säkrare med bland annat avstängda platser och bord, tydliga markeringar och större avstånd vid ombordstigning, halverat antal passagerare ombord.

– Vi tog även fram ett system för beställning av dryck och tillbehör från den egna mobil som man kan göra från sin plats för att minska den sociala kontakten, säger Tobias Gustafsson.

Powered by Labrador CMS