Butikschefen Johan Olsson bland välfyllda hyllor inför invigningen den 29 februari.

Nu öppnar Snabbgross Club i Västerås: ”Känns som att det är efterlängtat”

Den 29 februari öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross i Västerås upp för en helt ny kundgrupp, nämligen privatpersoner.

Publicerad Senast uppdaterad

Butiken i Västerås övergår till det medlemsbaserade konceptet Snabbgross Club, en matbutik där både restaurang- och privatkunder kan handla unika restaurangvaror och stora förpackningar till små priser.

– Det är en förlängning av vårt gamla koncept, vi har främst storkök och restauranger som kunder, men även företag i olika storlekar. Kravet har varit att man handlar med ett anslutet företagskort, men nu öppnar vi även för privatpersoner för en medlemsavgift på 299 kronor per år, säger Johan Olsson som är butikschef på Snabbgross Club i Västerås.

Alla nya kunder erbjuds ett gratis prova-på-medlemskap i tre månader helt utan förpliktelser. Det går att bli medlem via internet innan man besöker butiken och att bli medlem på plats. För restaurang- och företagskunden fungerar det nya konceptet som en vanlig Snabbgrossbutik, som erbjuder ett brett och prisvärt sortiment anpassat för restaurang, fast food och café. Därtill tillkommer ytterligare medlemskampanjer som är unika för Snabbgross Club, och som nu även restaurang- och företagskunden får tillgång till.

Såhär kan en kundvagn se ut på Snabbgross.

Blir det någon skillnad även för er som jobbar på butiken?

– Vi har lite längre öppettider för att anpassa oss till privatpersoner och därigenom utökat personalstyrkan med två personer. Det gör vi även för att öka servicegraden för befintliga och nya kunder.

Sedan det stod klart att Snabbgross skulle öppna för privatkunder har intresset varit stort.

– Vi har fått jättemycket positiva reaktioner, många har kommit och trott att övergången redan är gjord och det är många som mailar, ringer och kommer hit för att fråga när vi drar igång, så det känns som att det är efterlängtat och uppskattat, säger Johan Olsson.

Under invigningsdagarna den 29 februari till 3 mars välkomnas alla nya och gamla kunder till en välfylld butik och en invigning med både smakprover och erbjudanden.

– Det känns jättespännande, det är roligt att intresset är så stort och att folk är positiva. Nu ser vi fram emot att möta en helt ny kundgrupp och fortsätta betjäna vår befintliga kundgrupp minst lika bra, om inte bättre, eftersom vi utökar våra öppettider och blir ännu mer tillgängliga.

Powered by Labrador CMS