Morgonrapporten: Tonårspojke misshandlad vid gångtunnel

★ TISDAG 7 NOVEMBER • Vädret: Regnigt • Sport: Tronêt lämnar VSK • Guiden: Ögonblicket på teatern

Publicerad Senast uppdaterad

God morgon Västerås!

Det har hänt: En tonårspojke misshandlades i Västerås under måndagskvällen, rapporterar VLT. Pojken fördes med ambulans till sjukhus med oklart skadeläge. Misshandeln ska ha ägt rum i eller i närheten av en gång- och cykeltunnel under Norrleden. ”Ingen finns ännu frihetsberövad i ärendet men vi har pratat med pojken inledningsvis för att bilda oss en uppfattning om vad som hände”, säger presstalesperson Tobias Ahlén-Svalbro på RLC till tidningen. Polisen rubricerar händelsen som misshandel, alternativt grov misshandel.

Tågtrafik: Förseningar på sträckan Sala–Linköping på upp till en halvtimme på grund av ett signalfel.

Sport: Filip Tronêt, med över 200 seriematcher för VSK, får inte nytt kontrakt när klubben nu tar steget upp till Allsvenskan. Tronêt kommer att tackas av i samband med serieavslutningen hemma mot Östersund FK på lördag.

Så blir vädret enligt SMHI: Fortsatt relativt varmt men regnigt väder. Dagstemperatur på 4–7 grader. 

Guiden – det händer idag i Västerås:

Ögonblicket

Plats: Västmanlands Teater

Tid: 18.00 

Vad: Föreställningen är inspirerad av de händelser som ägde rum i Little Rock, Arkansas i slutet av 50-talet. Med Ann Petrén, Miriam Aïda samt musikerna Eric Bibb och Andreas Kullberg.

Samtal

Plats: ABF:s lokaler på Pilgatan 2 vid Coop

Tid: 18.00–20.00

Vad: Varannan tisdagskväll, udda veckor, träffas några män i olika åldrar för att prata om djupare frågor. Ingen föranmälan.

Powered by Labrador CMS