Startade företaget. Member 24:s vd Roger Baburin. Här i ett av kedjans andra gym i Västerås.
Startade företaget. Member 24:s vd Roger Baburin. Här i ett av kedjans andra gym i Västerås.

Lokala kedjan tar över citygym

Under onsdagen blev det offentligt att Member 24 tar över Actic Västerås City. Genom förvärvet erbjuds medlemmarna ett större utbud av gym och gruppträning samt ett utökat team av erfarna instruktörer och coacher.

Publicerad Senast uppdaterad

Member 24 grundades 2010 i Västerås och har sedan dess expanderat vidare till bland annat Eskilstuna, Gävle, Falun och Stockholm. Man har idag 24 gym varav nu, i och med uppköpet av Actic City, nio anläggningar i Västerås. 

De flesta gym är öppna dygnet runt och erbjuder utrustning för styrke- och konditionsträning, gruppträning, stora öppna ytor för funktionell träning samt mängder av träningsredskap, allt designat i Member 24:s industriella retrostil.

Member 24 vd Roger Baburin kommenterar förvärvet:

– Member 24 letar ständigt efter nya lokaler och förvärvsmöjligheter och vi hoppas att verksamheten på Södra Ringvägen skall nå större framgång i en Member 24-kostym. Vi är idag marknadsledande i regionen med nio gym, en erfaren personalstyrka och ständigt ökande medlemsantal. Genom förvärvet av Actic Västerås City kan vi erbjuda ännu mer till både befintliga och blivande kunder.

Powered by Labrador CMS