Klas Brink.
Klas Brink.

Klart: Summer Meet tillbaka i sommar

Efter sommarens bilträff var arrangören Klas Brink osäker på om det skulle bli någon fortsättning. Enligt Summer Meets hemsida verkar det nu som att den populära bilfesten trots allt återvänder även 2023.

Publicerad Senast uppdaterad

Västerås Summer Meet 2023 är ett faktum, enligt evenemangets hemsida. Från torsdagen den 6 juli till lördagen den 8 juli kommer bilträffen att hållas på Johannisbergs flygfält i Västerås.

När Västerås Tidning kontaktade arrangören Klas Brink efter årets evenemang var han mycket osäker på framtiden, men nu står det alltså klart att bilträffen blir av även nästa sommar.

På hemsidan beskriver Klas Brink vad besökare och deltagare kan förvänta sig av evenemanget, det kommer att vara bilbedömningar i flera klasser, ett stort swapmeet, mat och den traditionella tävlingen Miss Västerås Summer Meet 2023.

– Vi jobbar för fullt med resten av programmet och har mycket att stå i nu, men vi lovar att inte göra er besvikna. Mer info kommer inom kort så håll utkik här på hemsidan och på vår Facebooksida och evenemanget Västerås Summer Meet 2023, skriver arrangören på sin hemsida.

Powered by Labrador CMS