
Kända för sin kebab – nu satsar pizzerian på klassisk husman
Klassiska pizzerian Skälbyhallen har haft kebab som signum i decennier. Nu gör de en ordentlig nysatsning – och börjar servera husmanskost på luncherna. – Det finns många företag i närheten, och vi tror att det är många som vill äta husman på sina luncher, säger Kadhim Ali.
Skälbyhallens pizzeria har serverat pizza och kebab till de boende på Bäckby och Skälby sedan Ica-butiken på platsen stängde i slutet av 90-talet.
Stora portioner, uppskattad vitsås till kebaben och gästvänlig personal är det som lockat kunderna och då främst på kvällar och helger.
Nu gör nuvarande ägare en ny satsning.
– Från och med den här veckan börjar vi servera husmanskost mellan klockan 11 och 14 på vardagar, säger Kadhim Ali.
På menyn finns bland annat svenska favoriter som pannbiff, rödspätta, och raggmunk.
– Till en början kommer vi att ha specialpriser och vi hoppas att gästerna hittar hit till våra luncher, säger han.