Från vänster: Sophia Eliases, ansvarig för unga företagare i Företagarna Västerås Styrelse, Fredrik Rinaldo, Karin Kaibel, ordförande för Företagarna Västerås.

Fredrik Rinaldo utsedd till Årets Unga företagare

Merch Sweden och Fredrik Rinaldo korades i torsdags till Årets Unga Företagare i Västerås.

Publicerad Senast uppdaterad

Varje år utser Företagarna Årets Företagare och Årets Unga Företagare i sin respektive stad. Sedan går vinnarna vidare i en regional tävling och därefter går de regionala vinnarna vidare till den stora finalen där Årets Företagare Sverige ska koras i Blå Hallen i Stockholm.

– Det är en fantastisk tillställning i Blå Hallen med uppåt 1 000 personer som serveras trerätters med pompa och ståt. Nu hoppas vi att våra representanter Merch Sweden och Årets Företagare Schysst Käk lyckas ta sig hela vägen dit, säger Sophia Eliases, styrelseledamot i Företagarna Västerås.

För det blev Fredrik Rinaldo och Merch Sweden som korades till Årets Unga Företagare Västerås.

– Detta är bara början, 2025 omsätter vi 100 miljoner, sen siktar vi på miljarden, säger Fredrik Rinaldo.

Motiveringen för Fredrik Rinaldo lyder:

”Med ett starkt miljötänk & nytänkande marknadsföring har de redan blivit näst största företaget på TikTok och lyckats med bedriften att få begagnat att gå från ”cringe till coolt” hos en hel generation! Företagaren har gått från noll till ett rekord-UF nu ett imponerande AB med snabb tillväxt och hög omsättning utan externa investerare, bara genom hårt arbete och sin unika marknadsföring. Företagaren har lyckats bygga ett varumärke både för sig själv som person och sitt företag på ett imponerande sätt och blivit en förebild för många såväl unga som äldre.”

Powered by Labrador CMS