E-sportens dag hålls på Erikslunds shoppingcenter i morgon lördag.

En heldag i e-sportens värld på Erikslunds shoppingcenter

I morgon lördag finns chans att få en inblick i e-sportens värld då E-sportens dag hålls på Erikslunds shoppingcenter mellan klockan 10.00 och 18.00.

Publicerad Senast uppdaterad

Dagsprogram

10:00 Öppning av e-sportens dag

10:00 Prova-på e-sport och andra aktiviteter

11:00 Landslagets e-sportskola del 1

12:00 E-sport för alla del 1

13:00 Landslagets e-sportskola del 2

14:00 E-sport För alla del 2

15:00 Landslagets e-sportskola del 3

16:00 E-sport för alla del 3

18:00 Stängning

Erikslund blir fjärde anhalten i en nationell turné som just nu pågår med målet är att stärka e-sporten i Sverige och får fler ungdomar att få upp ögonen för världens snabbast växande sport, skriver Erikslund shoppingcenter i ett pressmeddelande. Bakom satsningen står Ikeakoncernens köpcentrumkedja Ingka Centres, som äger och driver Erikslunds shoppingcenter. 

E-sportens dag erbjuder prova-på-aktiviteter, tävlingar, inspirerande föreläsningar från etablerade e-sportare och experter. På plats kommer det gå att spela Rocket League och CS:GO, göra e-sporttester och tävla om spelutrustning.

Under dagen finns även Svenska e-sportförbundet på plats och informerar om hur organiserad e-sport fungerar och kan möjliggöra ett tryggt och hållbart e-sportsutövande för alla.

Area Academy är också på plats med landslagets e-sportskola och ger tips på hur du kan utveckla ditt spelande och få verktygen som krävs för att lyckas inom e-sporten idag.

E-sportens dag pågår lördag 28 oktober mellan klockan 10.00 och 18.00.

Powered by Labrador CMS