City Gross har legat i Erikslund shoppingcenter sen centret öppnade. Nu planerar kedjan för en ny butik i områdets norra del.
City Gross har legat i Erikslund shoppingcenter sen centret öppnade. Nu planerar kedjan för en ny butik i områdets norra del.

Citygross flyttar – bygger ny butik på Erikslund: "Ser potential i Sätra"

Citygross kommer flytta sin butik på Erikslund i Västerås. Vintern 24/25 kommer de att öppna i en ny lokal granne med Blomsterlandet.

Publicerad Senast uppdaterad

– Det känns väldigt kul att vi får helt nya lokaler i Västerås. Området på Erikslund har enorm potential i och med utvecklingen av Sätra. Nu får vi chansen att bli en ännu bättre butik och vi ser verkligen fram emot att få välkomna våra kunder till ett helt nytt Citygross, säger vd Anders Wennerberg i ett pressmeddelande.

Den nya butiken på Erikslund får en säljyta på 4180 kvadratmeter och det blir en uppgradering av läget då tillgängligheten ökar när butiken får egen entré och parkeringsgarage.

– Vi vill växa och etablera oss i städer vi inte finns idag, men att utveckla våra befintliga butiker är också en viktig del i vår kommersiella resa. Det känns mycket positivt att utveckla Citygross i Västerås och fortsätta att inspirera våra kunder med en ny färskvaruhall och ett brett sortiment från lågpris till premium, säger Anders Wennerberg.

Byggstart beräknas inom kort och öppningen är planerad till vintern 24/25.

Powered by Labrador CMS