Sommarfest. Brasserie Stadsparken bjuder in till sommarparty i dagarna tre med massor av musikunderhållning.

Brasseri Stadsparken laddar för stort sommarparty under Cityfestivalen

Sista helgen i juni går i vanlig ordning Cityfestivalen av stapeln och några som år efter år bidrar stort till folkfesten är Brasserie Stadsparken med egna artister under hela helgen.

Publicerad

Två av årets Mellostjärnor, E-Type, Nanne Grönvall, egen dj och tre populära coverband är uppställningen inför Brasserie Stadsparkens stora fest.

Medina kom tvåa i årets upplaga av Melodifestivalen.

Helgen inleds på torsdagen med Mello-tvåan Medina som det stora dragplåstret i gott sällskap av helgens dj Jay Wagner, trubaduren Henke Berg och Rytterne Röj. På fredagen underhåller trubaduren Jonas Ericson, coverbandet Henko Benko och E-Type.

Musik man blir glad av

På lördagen avrundas festhelgen med trubaduren Lotta Källström, Nanne Grönvall, Jay Smith och slutligen Rydell & Quick.

– Riktigt härlig stämning från öppning till stängning! Vi har tänkt igenom upplägget noga och erbjuder i år artister, trubadurer och dj:s som riktar sig mot en bred målgrupp och som passar många. Musik man blir riktigt glad av. Besökarna kan förvänta sig underhållning i toppklass med god mat och dryck i en av Västerås finaste miljöer, om vi får säga det själva. Och dessutom mitt i festivalområdet, säger Eddy Estigarribia på Vardagruppen.

Blir det några nyheter?

Jay Smith.

– Vi har finslipat området för ett bättre flöde och gjort det lite smidigare att ta sig runt. Och vi har lyssnat på våra gästers synpunkter från förra året och ökat antalet toaletter med 50 procent. Utöver det så har vi även lite annat smått och gott som våra gäster kommer att märka.

Vad är dina förhoppningar om helgen?

– Oj, många! Men jag hoppas förstås på bra väder, det är den stora grejen. Om sedan Västerås trevligaste gäster är på bra humör och allt flyter på så brukar detta bli en fantastisk helg där vi alla skapar fina minnen tillsammans.

Hur känns det att bidra till den stora folkfesten?

– Det känns jättekul och det är en av de stora anledningarna till att vi fortfarande håller på i den här branschen, efter 30 år. Vi har mycket erfarenhet ackumulerat. Det är en tuff tid vi lever i med höga räntor, arbetslöshet och oro i världen så jag tror att underhållning i olika former behövs mer än någonsin.

Powered by Labrador CMS