Alex och Amir Kheirmand.

Utmärkelserna haglar över Schysst käk – nominerade till ytterligare ett pris

I våras vann Schysst Käk priset som Årets markandsförare vid Guldstänk-galan och förra veckan vann de det stora näringslivspriset i Västmanland. Nu är kebabkungarna nominerade till ytterligare ett fint pris.

Publicerad

Schysst käks Alex Kheirmand med team gör nu upp om Årets Tillväxtpris 2022 som delas ut i samband med Resumés gala för Sveriges Bästa Marknadschefer.

Priset är instiftat av The North Alliance i samarbete med Resumé och går till ett team som, med en marknadschef i spetsen, åstadkommit en imponerande affärsmässig tillväxt och där teamets marknadsföringskompetens varit helt avgörande för resultatet.

– Årets Tillväxtpris uppmärksammar moderna marknadsförare som förstår att kunddriven tillväxt handlar om att samarbeta med andra avdelningar och använda alla verktyg i marknadsmixen på ett smart sätt – för att få fler kunder, som köper mer, betalar mer och stannar längre. Att förstå kundbehov, utveckla passande produkter och lösningar, och att kommunicera dem – är en helt avgörande framgångsfaktor för tillväxt, säger Niklas Bondesson, doktor i marknadsföring vid Stockholms universitet, rådgivare Noa Consulting och partner The North Alliance till Resumé

Schysst käk är tillsammans med Polestar, Max Burgers, Cake, Apotea, Indiska, Leos Lekland, MEDS och Apohem nominerade till årets pris som förra året vanns av Lyko.

— Det känns fantastiskt att vi är nominerade till just det här priset! Att jobba över gränserna internt ligger i vårt DNA och är något som vi gör varje dag. Det finns inga murar mellan sälj, marknad, inköp och produktutveckling hos oss. Vi brukar säga att vi jobbar som andra pratar om att de borde jobba, och hittills visar vår tillväxt att vi gör rätt saker tillsammans, säger Alex Kheirmand, Commercial Manager och grundare av Schysst käk

Schysst käk har under de senaste fyra åren haft en genomsnittligt tillväxt på 153 procent och prognostiserar en omsättning på mellan 250 och 270 miljoner kronor i år med fortsatt lönsamhet.

Powered by Labrador CMS