Succéstart. Elder Sagastume och Elias Elio startade företaget Telways under våren 2021. Redan efter ett åtr har företaget tio medarbetare.

Tio anställda efter mindre än ett år: "En väldigt bra start på resan"

Varje år startar många nya företag i Västerås, och under 2021 var en av dem konsultbyrån Telways. De jobbar med tjänster inom telefoni, copyprint och körjournaler med stort fokus på bra service för kunden. De firar snart sitt ettårsjubileum och har sedan starten snabbt vuxit och satsar nu stort på att fortsätta utvecklas och växa under 2022.

Publicerad

Telways beskriver sig själva som ett telecomföretag med fokus på högkvalitativ service och nöjda kunder. I dagsläget erbjuder de fyra tjänster; telefon- och växellösningar, copyprint och körjournaler. Det är områden som de ser att många företag vill utveckla och därför startade de företaget, för att göra dessa moment enklare.

Inom telefon- och växel hjälper de företag att hitta både enkla och mer komplexa lösningar anpassad efter företagens verksamhet. Inom copyprint erbjuder de serviceavtal så att företagen får rätt utrustning av kopiatorer och skrivare som fungerar och servas. Inom körjournaler erbjuder de smidiga automatiska digitala system som är enkla att använda, så man slipper sitta med papper och penna och fylla i tiden.

Ett vinnande koncept

Företaget grundades i mars 2021 av Elias Elio och Elder Sagastume. Deras lokaler finns på Kopparlunden och de har idag vuxit till 10 medarbetare.

– Vi har haft en väldigt bra start på resan och försätter hela tiden att växa och knyta nya kontakter i Västerås och även i resten av landet. Vi erbjuder tjänster som många har nytta av och vi lägger stor fokus på att ge den bästa servicen till ett bra pris, vilket vi verkligen tror är ett vinnande koncept, berättar Elias Elio, delägare och försäljningschef och Elder Sagastume, delägare och företagsrådgivare.

Elias och Elder har båda sin bakgrund inom försäljning och har jobbat ihop tidigare. Efter mer än tio år i branschen bestämde de sig för att starta eget, för att förbättra mycket av det som försäljningsbranschen kan bli bättre på.

– Under åren såg vi ofta missnöjda kunder och att den service som erbjöds inte var tillräckligt bra. Vi ville ändra på det och bli bäst på kundrelationer. Våra tjänster är bra men det som vi vill utmärka oss med är just service. Därför är det viktigt med att få personliga kontakter med kunderna, så vi träffar dem gärna över exempelvis en match padel eller liknande, vilket många uppskattar, säger Elias Elio.

Tjänsterna som företaget erbjuder riktar sig till både stora och små företag, från företag med bara några få anställda till större företag som Foodora som även är deras största kund. Många kunder finns i Västerås men Telways har även börjat etablera sig på andra platser, som i Stockholm. I framtiden har de en vision att växa och öppna kontor i flera städer.

– Vi trivs väldigt bra i Västerås, det är en bra stad för företagare. Just nu jobbar vi mycket på att fortsätta etablera oss här men vi har också tänkt att göra företaget till en franchaise där vi eller franchaisetagare kan öppnar flera kontor runt om i landet, säger Elias Elio.

Powered by Labrador CMS