Flyttar till större. Emelie Nammour, en av ägarna till Specsavers Västerås, ser fram emot flytten till nya lokaler. Foto: Helena Andersson

Specsavers flyttar – men blir kvar i shoppingcentret

Specsavers på Erikslund förbereder sig för flytt. Under hösten byter de plats i shoppingcentret – och flyttar in i en mer än dubbelt så stor butikslokal. – Nu kommer vi att kunna välkomna alla, säger Emelie Nammour, delägare till Specsavers Västerås.

Publicerad

Vi trivs jättebra här i shoppingcentret och det har aldrig varit på tal att vi ska flytta ut härifrån

Specsavers är en av landets största optikerkedjor som har en av sina två Västeråsbutiker på Erikslund.

Emelie Nammour, en av ägarna till bland annat Specsavers Västerås, berättar att man nu har vuxit ur sina lokaler på Erikslund shoppingcenter och att man senare i år kommer att flytta till större lokaler.

– Vi trivs jättebra här i shoppingcentret och det har aldrig varit på tal att vi ska flytta ut härifrån, men vi flyttar från våra nuvarande lokaler på cirka 97 kvadrat till ungefär 270 kvadrat så det blir en ganska stor skillnad. Det blir jättebra då större lokaler har varit ett behov, men vi har inte haft samma möjlighet som nu.

Den nya butiken kommer att ha ett nytt skandinaviskt utseende med ljusa färger.

– Det kommer att blir mycket modernare och öppnare jämfört med hur det ser ut nu.

Specsavers fokuserar mycket på ögonhälsa och man kommer i de nya lokalerna att få plats med fyra undersökningsrum istället för de två rummen som finns för närvarande.

– Det här för att vi ska kunna ta emot fler personer. Det är något som vi märkt, att kunderna vill komma till oss men att man drar sig för att det är för trångt. Nu kommer vi att kunna välkomna alla, säger Emelie.

Specsaveras har funnits i Sverige sen 2004 och har idag cirka 118 butiker över hela landet.

Galleria. Specsavers trivs i shoppingcentret.×1 / 2Visa bildtextBild 1 av 2
Powered by Labrador CMS