Detta är en genrebild.
Detta är en genrebild.

Västerås stad häver avtal med hemvårdsföretag

På sin hemsida skriver Västerås stad att man häver avtalet med Personstöd Mälardalen AB efter en granskning som visat på avtalsbrott.

Publicerad

Den 30 november 2022 upphör Personstöd Mälardalen AB som leverantör av hemvård i Västerås kommun. Brukare av hemtjänst och hemsjukvård kommer därför att få en ny utförare senast den 1 december i år.

– Vi kommer kontakta alla kunder och informera om hur det går till att välja ny utförare. Alla kunder kommer få hem ett brev med information och Kontaktcenter är redo att svara på frågor och hjälpa personerna vidare. Vi ska göra det så smidigt som möjligt för de berörda kunderna, säger Carina Carlsson, myndighetschef.

Kunder som idag har Personstöd Mälardalen AB som leverantör kommer att behöva välja en ny utförare som erbjuder hemvård.

– Personstöd Mälardalen AB kommer att jobba för att övergången till en annan leverantör blir så bra som möjligt för dig som kund. De kommer att fortsätta att besöka dig som vanligt, tills en ny leverantör tar vid senast den 1 december 2022, skriver Västerås stad på sin hemsida.

Powered by Labrador CMS