Shirley Clamp och Anders Ekborg kommer till domkyrkan i Västerås.

Stjärnkonsert för välgörenhet i Domkyrkan

Företagsvolontärerna och Bra-Aw har engagerat stora delar av såväl näringsliv som invånare i Västerås det senaste året. Lokala företag har ställt upp med tid, resurser och kompetens för att tillsammans skapa evenemang som lockar betalande publik – och alla pengar går alltid oavkortat till lokal välgörenhet.

Publicerad

Konceptet har visat sig uppskattat i alla led och nu lockas även artister på nationell nivå att ställa upp för hjälporganisationer i Västerås.

Tidigare har vi anordnat matvandringar, kryssningar, föreläsningar och mycket annat. Näst på tur är en uppföljning på förra årets stora välgörenhetskonsert som då hölls i Mikaelikyrkan.

Skillnaden i år är att vi fått tillgång till Västerås domkyrka som tar fler besökare och som har en fantastisk akustik. Vi har även den äran att erbjuda våra besökare två av landets största schlager- och musikalnamn, säger Staffan Braw som är initiativtagare till Bra-Aw och Företagsvolontärerna.

Det är alltså artisterna Shirley Clamp och Anders Ekborg som ska bidra med sin tid och sina röster för att hjälpa Företagsvolontärerna att i sitt aktuella projekt bidra till att Västerås blir en tryggare plats för några av samhällets mest utsatta medborgare.

För Anders Ekborg som har sina rötter i Västerås var det självklart att ställa upp.

– Mina föräldrar kommer från Västerås, så när kusinen frågade om jag kunde tänka mig att ställa upp på en välgörenhetskonsert i stadens domkyrka var det inte svårt att tacka ja, säger han.

Konserten hålls den 1 oktober klockan 19.00 till 20.30 i Västerås domkyrka.

Powered by Labrador CMS