Alejandro "DJ Ale" Samayoa och Berk Mangal ser fram emot premiären av Pitchers nya utbud.

Premiär för Pitchers nya satsning: ”Ska kännas som gamla Streeman”

Den 2 december är det premiär för Pitchers nya koncept med nattklubb och en separat rockbar.

Publicerad Senast uppdaterad

På fredag är det premiär för Pitchers nya koncept med nattklubb och en separat rockbar.

– Tanken är att vi ska utvecklas till Pitchers 2.0, vi har velat utveckla själva lokalen och utbudet. Eftersom det har funnits i så många år är det kul att komma på något nytt. Så vi kör nattklubb från klockan 23 till 04 på fredagar och lördagar. Den gamla entrén har vi gjort till en rockbar där folk kan mingla och lyssna på riktigt bra rockmusik, säger Alejandro Samayoa, nöjeskonsult på Pitchers.

Den nya satsningen innebär även temakvällar med rabatterade priser. Till exempel på onsdagar kommer det att vara Ladies night där kvinnor får 20 procents rabatt.

– Det ska kännas som ett litet nöjespalats där man vet att det alltid händer något, säger Alejandro Samayoa.

Trots förändringarna i verksamheten och inredningen på övervåningen och i rockbaren hoppas Alejandro och driftansvarig Berk Mangal att gamla stamgäster ska känna igen sig och känna sig som hemma.

– Det är precis samma innan klockan 23 på helgerna, då plockar vi undan borden så att det blir ett dansgolv. Vi har bara piffat upp stället med nya tapeter till exempel, säger Berk Mangal.

Det har gått fort från idé till handling, det som har tagit tid är att få hem allt material som behövts till renoveringen. Renoveringsarbetet har pågått de dagar som Pitchers inte har öppet på övervåningen.

– Vi har haft öppet som vanligt under tiden. Vissa dagar har vi inte öppet på övervåningen och det är då vi har arbetat där, säger Berk Mangal.

I samband med satsningen utökar Pitchers öppettiderna från klockan 03 till klockan 04.

– Vi har tillstånd till 05, men vi börjar med 04.

Vad är er förhoppning med nöjessatsningen?

– Tanken är att folk ska känna sig hemma här, alla typer av människor. Till exempel den 13 december kör vi Salsakväll och den 10 december kör vi reaggekväll med Governor Andy. Vi vill lyssna mycket på vad gästerna vill, säger Alejandro Samayoa och fortsätter:

– Vi tänker mycket på kulturen, det har tappats mycket av det tycker jag. Nattklubbarna har inte levererat event och teman för kulturen så att folk kan lära sig och ta del av nya trender och musik.

Berk Mangal fyller i:

– Det här gör vi inte för pengarnas skull, det är för gästerna som har kommit med önskemål om det i alla år. Vi vill göra något som lockar gästerna att stanna kvar hela kvällen. Vi har till exempel fått många önskemål om Pride-evenemang så vi vill försöka göra något med det.

Den rekommenderade åldersgränsen kommer att höjas från 18 till 20 och när det är dansgolv kommer en extra vakt att tillkomma.

– Vi vill att det ska kännas tryggt och säkert för våra gäster, säger Berk Mangal.

– Vår slogan är ”Vi tänker på er”. Och vår ambition är att det ska kännas som gamla ”Streeman”, att man inte märker av att det är olika åldrar. En sån härlig stämning vill vi ha, att det ska kännas som ett öppet hus för alla, avslutar Alejandro Samayoa.

Powered by Labrador CMS