O'Learys bowling & games har bland annat en niohåls minigolfbana.

Nu öppnar nya jättekrogen i Västerås

I torsdags öppnar O'Learys sin nya storslagna nöjessatsning. Efter att ha tagit över Strikes del i Sigmahuset har nya sportbaren vuxit från cirka 1 000 till 4 000 kvadratmeter.

  • Publicerad 19:30, 8 nov 2018

Ricardo Sanchez.

I den nya delen av O'Learys har en stor aktivitetsanläggning vuxit fram. Här finns det bowlingbanor, flera shuffleboard, pingis, biljard och en niohåls minigolfbana.

Dessutom kommer det att finnas några så kallade brainflow-rum dit sällskap kan gå in och lösa gåtor och kluriga uppgifter.

– Aktivitetssalen blir superviktig. Man ska kunna vara här och ha roligt i flera timmar, säger Ricardo Sanchez från O'Learys.

Trots att O'Learys i grund och botten är en sportbar och restaurang är Ricardo Sanchez tydlig med att ett besök där inte främst ska handla om alkohol.

– Tanken från vår sida är att man inte ska behöva dricka för att ha kul här, säger han.

Sida vid sida med aktivitetsdelen kommer krogens nya nöjesdel att ligga. Hit flyttar den populära schlagerbaren som nu även får sällskap av ytterligare ett dansgolv.

I samband med det här får O'Learys originaldel, där bland annat Schlagerbaren tidigare var placerad, en tydligare inriktning mot restaurang och sportbar.

Finns det verkligen kundunderlag för en sån här stor anläggning?

– Folk har pratat i flera år om att det saknas en stor folklig nattklubb. Dessutom finns det ganska många användningsområden för den här lokalen. Nu kommer vi även att kunna satsa på större företagsevent och julbord, säger Ricardo Sanchez.

Klockan 22 på torsdagskvällen öppnar O'Learys bowling & games för allmänheten.

Strikes gamla bowlingbanor har renoverats och fräschats till.

Det finns bland annat fem shuffleboard.

Golfbanan.

Nya restaurangdelen på i aktivitetsdelen.

Lounge för skönt häng.

Det finns flera biljardbord i aktivitetsdelen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Senaste nytt

Visa fler

SOMMAR

Gör en pelargonresa genom Västmanland i sommar

Därför är den så populär: ”Är en blomma som inte är så krånglig” Du kanske känner till Mårbackapelargon? Doktor Vesterlund? Kärleksperlagon? Faktum är att det finns ungefär 300 arter av pelargoner – och upp emot 50 000 olika sorter i världen. Varför inte göra en...måndag 9/7 11:40

BYGGA NYTT

Experten: Så blir din husdröm verklighet

”Tomten styr vilket hus man kan bygga” Vad ska man tänka på när man ska bygga ett nytt hus? Vad är viktigast och varför har husen i ett kvarter ofta samma färg på fasaden? Experten Lars Morell från Fiskarhedenvillan svarar på dessa frågor...onsdag 20/2 13:47

Ute eller inne – här är årets hustrender enligt experten

Stora eller små fönster? Vilken färg ska fasaden ha? Vilken ytterdörr ska man välja? Tobias Holmberg på Intressanta hus guidar oss igenom hustrenderna för 2019.söndag 17/2 8:09

Västeråsfamiljen byggde sitt drömhus

Här delar de med sig av sina nybyggartips Att hitta sitt drömhus kan vara svårt och ta tid. Familjen Berg/Back valde istället att bygga det själva. Genom att utgå från en planlösning de gillade ritade de om huset så det passar familjens...lördag 16/2 8:53

QUIZ

Nu är musikfesten igång – testa dina Mello-kunskaper

QUIZ: Vad kan du om Västeråsbidragen i Melodifestivalen? 2019 års Mellocirkus har varit igång under några veckor och ikväll kliver Västerås egen Anton Hagman upp på scenen. Under åren har ett antal västeråsare varit med och satt färg på tävlingen, inte...lördag 23/2 20:10

E-TIDNING