Freddy Amigo som Fantomen på operan.

Freddy Amigo som Fantomen – på Norges folktätaste gata

Freddy Amigo har varit ute på nya äventyr. Den välkände operasångaren från Västerås, Freddy Amigo, har under året uppträtt på en mängd ställen. Bland annat i Oslo och i Västerås city under julmarknaden när även vinterbelysningen tändes.

Publicerad

Freddy berättar att han älskar att interagera och nå fram till sin publik.

– Det var mycket bra på julmarknaden och jag lockade jättemycket folk när jag bland annat sjöng White Christmas och Feliz Navidad. Jag bjuder på mig själv när jag dansar och sjunger för dem.

En stor händelse var också när Freddy sjöng på Karl Johan, huvudgatan i Oslo.

– Jag sjöng på det berömda Café Cathedrals uteservering och fick igång publiken fast jag stod på gatan uppkallad efter Karl XIV Johan, den svenske kungen, och sjöng Till havs, skrattar Freddy, som berättar att han kanske ska tillbaka till Norge på deras nationaldag den 17 maj och uppträda.

Han har även uppträtt samtidigt med Joe Foster, Reeboks grundare, då de jobbade tillsammans för att Joe skulle promota sin bok Shoemaker och Freddy promota sig själv.

– Vi blev vänner och fina bekanta. Jag är stolt över att jag, från lilla Västerås, får sjunga på sådana här tillfällen.

Nästa jobb för Freddy är en julkonsert på Royal Park Hotel.

– Jag sjunger gärna sånger som ger djupa känslor som till exempel O Helga Natt och White Christmas och så lägger jag till lite Freddy Amigo, det bjuder jag på, avslutar han.

Powered by Labrador CMS