Ebbot Lundberg föddes i Västerås, den 29 juni kommer han ”hem” och spelar på Officersmässen.

Ebbot kommer ”hem” till Västerås i sommar

I sommar kommer artisten Ebbot Lundberg hem till staden han föddes i. Den 29 juni står The Soundtrack of our lives-sångaren på Västerås Officersmäss scen. ”Det är tungt”, säger arrangören Björn Carlsson. Även ungdomsidolen Theoz är inbokad.

Publicerad

Västerås Officersmäss fortsätter att fylla sommardagarna med idel svensk artistadel.

Senast ut: Ebbot Lundberg, född i Badelunda församling 1966.

Frontfiguren i The Soundtrack of our lives – ett av Sveriges mest populära rockband som splittrades 2012 men återförenas i sommar för tre festivalspelningar – kommer till Västerås tillsammans med Anders F. ”Det är inte snön som faller” Rönnblom och dennes kompband Bravado Bravado.

– På något vis känns ord för smått för att beskriva dessa respektive mäns storhet. Man måste helt enkelt se för att förstå, skriver Björn Carlson på sociala medier.

Ebbot Lundberg har haft en framgångsrik karriär på egen hand och turnerat både i Sverige och Europa. Han har även haft ett eget tv-program, Ebbots Ark.

Även Theoz gästar

Klar för Västerås Officersmäss är även en betydligt yngre artist – ungdomsfavoriten Theoz. 17-åringen, som i folkbokföringen går under namnet Theodor Haraldsson, har gjort sig ett namn inte minst genom TikTok och Youtube och medverkade i Melodifestivalen förra året.

Den 5 juli spelar han på Officersmässen.

För den yngre målgruppen blir det fest redan nästa helg när Barnkalasfestivalen gästar ”Mässen” med favoriter som Pettson & Finus, Mamma Mu, den svenska rösten från ledmotivet i filmsuccén Frost Annika Herlitz och magikern Daniel Kane.

Biljetter till samtliga evenemang på Västerås Officersmäss via www.musikpamassen.se.

Powered by Labrador CMS