På onsdag 12 april uppträder Christopher Wollter och Åsa Fång med den hyllade föreställningen ”Brel möter Piaf -rebellen & sparven” på konserthuset.

Christopher Wollter på dubbla scener i Västerås – uppträder med hyllad föreställning

Christopher Wollter är dubbelt aktuell i Västerås. Förutom att spela huvudrollen i Ibsens ”En folkefiende” på Västmanlands teater står han nu även på scenen i konserthuset som solist i publik- och kritikersuccén ”Brel möter Piaf – rebellen & sparven” tillsammans med Åsa Fång.

Publicerad Senast uppdaterad

Åsa Fång och Christopher Wollter dyker ner i den franska låtskatten där de möter chansontraditionens två giganter, Edith Piaf och Jacques Brel. Publiken får höra odödliga sånger om livet och kärleken som ges ur två perspektiv, mannens och kvinnans. Åsa och Christopher låter sången och musiken förena två självförbrännande och kärlekstörstande livsöden.

Föreställning har hyllats av både publik och kritiker.

– Vi har gjort den under 13 års tid, men denna gång med en helt ny konstellation av fem musiker, nya arr och repertoar. Senast spelade vi inför ett utsålt Oscarsteatern och ser vi verkligen fram emot att få möta Västeråspubliken, säger Christopher Wollter till Västerås Tidning inför spelningen på konserthuset onsdag 12 april.

Powered by Labrador CMS