Annons

Västerås träffpunkt
sedan 1969.

Välkommen in i Punkt, gallerian i hjärtat av Västerås sedan 1969. Genom åren har vi samlats här, med våra besökare och butiker och tillsammans har vi skapat en plats som pulserar av liv och kreativitet. Vårt mål är att göra Punkt till en mötesplats där du inte bara handlar utan även njuter av en estetisk och avkopplande atmosfär. Punkt – en mötespunkt där historien flätas samman med nutiden och där varje besök är en unik berättelse.

Publicerad Senast uppdaterad

DET HÄR ÄR EN ANNONS FRÅN PUNKT

Kliv på 

När du kliver in genom vår nya entré från Kopparbergs-vägen, öppnar sig en helt ny värld av möjligheter på Punkt. Här möter du Sveriges tredje största Hemtexbutik, det är en sann inredningsälskares dröm som går i uppfyllelse.

Men det är inte allt. För att göra din vardag lite smidigare har Coop och Systembolaget också valt att bli en del av Punkt. Enkelt och bekvämt med alla dina vardags varor och din favoritdryck under samma tak. Men det är inte bara Hemtex, Coop och Systembolaget som har nyheter. New Yorker arbetar febrilt med att göra sin butik större och snart kommer du få uppleva en ny butik, fyllt med de senaste modetrenderna och spännande kollektioner.

Mer saker på gång

Vid entré 5 väntar snart en ny hiss på att göra sin premiärtur genom Punkt och övriga hissar får en makeover. Samtidigt, vid entré 3, kommer ett imponerande burspråk snart att ge Punkt en modern och elegant fasad.

Men våra förbättringar stannar inte vid ytan. Vi har omsorgs-fullt utformat panel väggarna vid varje ingång för att ge Punkt en unik och konstnärlig prägel. Panelväggar som är merän bara vägg dekorationer, små konstverk i sig själva. För att skapa en trivsam och ljudisolerad atmosfär har vi valt ljud-dämpande ribbväggar och trälamelltak. Allt för en atmosfär där varje detalj räknas.

Powered by Labrador CMS