ANNONS

Upptäck Nutella-lyckan på Notelle Hus i Malmö

Notelle Hus i Malmö är platsen där du kan uppleva en himmelsk smakupplevelse med Nutella. Denna populära choklad- och hasselnötskräm är älskat över hela världen och på Notelle Hus kan du njuta av det på olika sätt.

Publicerad Senast uppdaterad

DET HÄR ÄR AN ANNONS FRÅN SWEET BONZANA

Har du inte mättat sötsuget kan du även spela det klassiska spelet sweet bonanza direkt från mobilen inne på caféet. Här får du en gastronomisk resa där Nutella är stjärnan.

Vad är Nutella och hur kan det användas i matlagning?

Nutella är en populär choklad- och hasselnötskräm som tillverkas av det italienska företaget Ferrero. Den har blivit en favorit hos många människor runt om i världen och används på olika sätt i matlagning och bakning. Nutella är gjord av rostade hasselnötter, socker, mjölkspulver, kakao och vegetabilisk olja. Den har en len och krämig konsistens och en söt och chokladig smak med en hint av nötter. 

Nutella kan användas på olika sätt och är mångsidig i köket. En vanlig användning av Nutella är som pålägg på bröd, pannkakor eller våfflor. Det är en perfekt komplement till en frukost eller mellanmål och ger en god och söt smak. Nutella kan också användas som fyllning i bakverk som tårtor, muffins eller croissanter. Dess chokladiga och nötiga smak ger en extra dimension till dessa bakverk. Nutella kan också användas som ingrediens i olika recept. Det kan tillsättas i glass, milkshakes eller smoothies för att ge en extra smak och krämighet. Nutella kan också användas som topping på glass eller yoghurt för att ge en extra touch av sötma och choklad. 

En annan kreativ användning av Nutella är att använda den som ingrediens i olika dessertrecept. Det kan användas för att göra Nutella brownies, Nutella cheesecake eller Nutella fudge. Dessa recept ger en rik och chokladig smak som kommer att tillfredsställa alla chokladälskare. Nutella en läcker choklad- och hasselnötskräm som kan användas på olika sätt i matlagning och bakning. Dess mångsidighet och goda smak gör den till en favorit hos många människor vilket Notelle Hus i Malmö har tagit tillvara på. Oavsett om det används som pålägg, fyllning eller ingrediens, kommer Nutella att ge en extra touch av sötma och choklad till dina rätter.

Från Pasta Gianduja till Nutella

Nutella ägs av det italienska företaget Ferrero. Nutella är en populär choklad- och hasselnötskräm som har blivit en favorit hos många runt om i världen och hade det inte varit för kakao brist kanske inte Nutella hade funnits idag. 

Historien om Nutella började på 1940-talet i Italien, under andra världskriget. På grund av ransoneringen av kakao i Italien på den tiden, var det svårt att tillverka tillräckligt med choklad för att möta efterfrågan. För att lösa detta problem började Pietro Ferrero, grundaren av Ferrero, experimentera med att blanda kakao med hasselnötter för att skapa en krämig och smakrik pålägg. Resultatet blev en ny produkt som kallades "Pasta Gianduja". Pasta Gianduja blev snabbt populär och efter kriget började Ferrero att expandera sin produktion. År 1964 ändrades namnet till Nutella och produkten började säljas utanför Italien. Nutella blev snabbt en succé och blev en av världens mest älskade pålägg. Idag tillverkas Nutella i flera fabriker runt om i världen och säljs i över 160 länder. Produkten består av en kombination av rostade hasselnötter, kakao, socker och mjölk, vilket ger den sin unika och ljuvliga smak. 

Nutella används inte bara som pålägg på bröd, utan kan också användas i bakning, glass och andra desserter. Ferrero har fortsatt att utveckla Nutella och lanserat olika varianter, som Nutella med extra kakao eller med tillsatt mjölk. Nutella har blivit en ikonisk produkt och har en stor och lojal kundkrets över hela världen. Nutella är inte bara en läcker pålägg, utan också en del av många människors barndomsminnen och traditioner. Det har blivit en symbol för njutning och gemenskap. Oavsett om man äter Nutella på en smörgås, i en pannkaka eller direkt ur burken, är det svårt att motstå den goda smaken och den speciella känslan som Nutella ger.

Smakupplevelser med Nutella på Notelle Hus i Malmö

Notelle Hus i Malmö har verkligen tagit vara på att Nutella är en stor favorit bland folket och hela deras verksamhet bygger egentligen på Nutella. Det är definitivt en plats där man kan uppleva fantastiska smakupplevelser med Nutella. Nutella är en populär choklad- och hasselnötskräm som används i många olika recept och rätter. På Notelle Hus kan man njuta av Nutella på många olika kreativa sätt och det finns något för alla smaker. 

En av de mest populära rätterna på Notelle Hus är Nutella-pannkakor. Dessa pannkakor är gjorda med Nutella i smeten och serveras sedan med Nutella som topping. Det är en riktig smaksensation för alla chokladälskare. Pannkakorna är fluffiga och saftiga, och Nutella ger dem en extra sötma och krämighet. Det är en perfekt rätt att njuta av till frukost, brunch eller som en efterrätt. För de som gillar glass finns det även Nutella-glass på Notelle Hus. Det är en len och krämig glass med smak av Nutella. Den serveras i olika varianter, som till exempel i en våffelstrut eller som en glassbägare med olika toppings. Det är en perfekt svalkande och söt avslutning på en varm sommardag. 

För de som föredrar bakverk finns det också Nutella-muffins och Nutella-brownies på Notelle Hus. Dessa bakverk är fyllda med Nutella och har en intensiv chokladsmak. Muffinsen är mjuka och saftiga, medan browniesen är lite sega och kladdiga. Det är perfekta godsaker att njuta av till fikat eller som en liten efterrätt. För de som vill ha något lite mer matigt finns det även Nutella-panini på Notelle Hus. Dessa panini är gjorda med Nutella, banan och jordnötssmör. Kombinationen av sött och salt ger en spännande smakupplevelse. Paninin grillas sedan till perfektion, så att Nutellan blir varm och krämig. Det är en matig och smakrik rätt som passar perfekt till lunch eller som en snabb mellanmål. 

Notelle Hus i Malmö är verkligen en plats där man kan uppleva fantastiska smakupplevelser med Nutella. Oavsett om man gillar pannkakor, glass, bakverk eller matiga rätter, finns det något för alla smaker. Så ta med familj och vänner och njut av en Nutella-fest på Notelle Hus!

Powered by Labrador CMS