ANNONS

Upptäck en nära konferenspärla!

Vid Mälarstranden i Kungsör ligger en konferenspärla utöver det vanliga. Här driver västeråsarna Johan Dahnsjö och Thomas Forsberg Kungsörstorp Hotell & Konferens sedan drygt 20 år tillbaka.
– Hit kommer gästerna för den vackra miljön, den goda maten, bra service och för vårt stora utbud av aktiviteter, säger Johan Dahnsjö.

Det här är en annons från Kungsörstorp Hotell & Konferens

I Kungsör, nära från både E18 och E20, ligger Kungsörstorp Hotell & Konferens. Hit dras både privatpersoner och konferensgäster från hela Mälardalen för att njuta av god mat, vacker miljö och roliga aktiviteter.

– Det geografiska läget är perfekt och man kan ta sig hit kommunalt från Eskilstuna, Västerås och Örebro, säger Johan.

Hjärtat i konferensanläggningens verksamhet är maten.
– Vi har fem kockar och lägger mycket kärlek vid maten. Vi väljer gärna lokalt så långt det är möjligt och använder egna äpplen, vindruvor från våra växthus och odlar egna örter och kryddor i växthuset sommartid.

Brett utbud av aktiviteter

Efter 20 års erfarenhet vet Johan och Thomas vad konferensgästerna uppskattar när de kommer till anläggningen. Här har man satsat på ett brett utbud av riktigt bra aktiviteter, som ostprovning, ginprovning, volleyboll, boule, padel, 5-kamp, skattjakt och en rad andra teambildande aktiviteter.

Weekendpaket för privatpersoner

Bland privatpersoner är Kungsörstorps weekendpaket mycket uppskattat och inför julen, så klart julbordspaket.
– Vi erbjuder även en weekend med hotellboende, padel eller mountainbike. Det har växt ännu mer nu när fler har valt att semestra på hemmaplan, säger Johan.

Sug efter att träffas

Precis som andra företag inom branschen har Kungsörstorp haft en utmanande tid under pandemin, men sedan i våras är allt i full gång igen. Nu är anläggningen istället i behov av fler och större konferenslokaler. Renovering pågår och i dagarna färdigställdes en alldeles ny konferenslokal.
– Det är full fart, vi märker av att det finns ett stort sug efter att träffas, säger Johan.
Arbetet för att utveckla anläggningen pågår hela tiden. Nyligen kompletterades med ett stort isolerat uterum och just nu förbereds ställplatser för husbilar. Brygga för gäster som kommer sjövägen planeras till 2023.
Framtidsplanen är att fortsätta utvecklas i samma anda som man haft sedan start.
– Vi är på rätt väg och vill fortsätta i samma spår och bli ännu bättre på det vi gör, avslutar Johan.

Läs mer här!


Powered by Labrador CMS