ANNONS FRÅN BAZOOM

The new kid on the block, RPO

RPO (Recruitment process outsourcing) är en lösning som internationellt är beprövad, välanvänd och i kraftig tillväxt. En RPO innebär att man lägger ut hela sin rekryteringsavdelning på experter som bara jobbar med rekrytering.

Publicerad Senast uppdaterad

OM MARKETPEOPLE

Marketpeople är byggt på tiotusentals genomförda rekryteringar och många, många år i bemanning- & rekryteringsbranschen.

Med sitt ursprung från e-handel och logistik har Marketpeople kompetensen, kunskapen och det digitala försprånget att verkligen transformera hur rekryteringsbranschen ser ut idag.

Marketpeoples USP är tids-, kostnads- och resursoptimering för alla rekryterande företag.

Och, just det, Marketpeople tillhandahåller helt diskrimineringsfria processer.

Enkelt uttryckt: Beyond recruitment.

Genom att använda RPO kan företag möta utmaningarna med volymrekrytering i dagens kandidatmarknad. Det ökade antalet ansökningar och behovet av att noggrant bedöma kandidaternas lämplighet för verksamheten kan överväldiga interna rekryteringsavdelningar. Genom att outsourca rekryteringsprocessen till experter inom RPO kan företag dra nytta av deras specialiserade kunskaper och befintliga teknologiska lösningar. Genom att överlåta ansvaret för rekryteringen till en extern partner kan företaget effektivt skala upp eller ner beroende på behov, utan att behöva hantera ökade kostnader eller anställa extra personal. Samtidigt kan den interna HR-avdelningen fokusera på att engagera och utveckla befintliga medarbetare, vilket skapar en balans mellan rekrytering och medarbetarvård.

Genom att skapa denna balans mellan rekrytering och medarbetarvård kan företaget bygga en stark och hållbar arbetskultur som gynnar både de nuvarande och framtida medarbetarna. RPO rekrytering ger företag en helhetslösning där de kan dra nytta av extern expertis och samtidigt optimera sin interna HR-strategi för att säkerställa framgångsrika rekryteringar och trivsel bland personalen över tid.

Läs hela artikeln hos Marketpeople.

Powered by Labrador CMS