ANNONS

Streama Hockey-VM 2022

Den 13 maj 2022 är en stor dag för de flesta sportintresserade - för då startar Ishockey-VM med fyra spännande matcher i Finland. De första matcherna att gå av stapeln är ROC mot Slovakien, USA mot Lettland, Tyskland mot Kanada och sist men inte minst Finland mot Norge. Första matchen för Sverige går redan den 14 maj 2022 och de möter då Vitryssland. VM i Hockey kommer sen att trollbinda människor över hela världen framför TV:n ända fram till finalen som går av stapeln den 29 maj 2022.

Publicerad

DET HÄR ÄR EN ANNONS FRÅN VWISHOCKEY.SE

I Sverige är det SVT som innehar rättigheterna att visa Hockey-VM och det innebär att matcherna visas på TV1, TV2 eller SVT play – den senare visar alla matcher som sänds från Lettland.

Streama gratis – hur fungerar det?

Vill man istället streama matcherna från en bettingsida där man samtidigt kan betta på matchen - för att till exempel kunna få rättning live. Då kan man enkelt se matcherna genom Gratis stream till Ishockey-VM. Här finns en ständigt uppdaterad lista på vilka matcher som går vilken dag och vilken tid. Men inte bara det, det finns även information om hur, av vem och vad som krävs för att streama alla matcher helt gratis.

Förutom det så finns också information om alla matcherna, var man kan spela på dem och uppdaterade odds samt de olika spelbolagens regler och villkor i en överskådlig jämförelse. Den visar också vilka olika bonusar som finns att få, minsta insättningskrav och eventuellt omsättningskrav.

Vilka streamar och vad krävs?

Det finns alltså bettingsidor som visar Hockey-VM helt gratis. Det som krävs för att streama gratis är att du antingen har ett aktivt konto hos leverantören eller har ett pågående spel där du satsat på matchen som visas.Vissa kräver också att du har minst en krona på ditt konto. För att få tillgång till alla matcher kan man lägga ett spel som täcker hela perioden och därmed få möjligheten att streama alla matcher. De bolag med svensk spellicens som visar matcherna är Betsson Stream, Betsafe Stream och Nordicbet Stream.

En av de största fördelarna med att streama matcherna på Hockey-VM är att man kan göra det när du är på resande fot. Du kan enkelt titta på samtliga matcher på din dator, på din mobil eller på din surfplatta så att du inte missar någon spännande match du gärna vill se på. Om man väljer att betta på matcherna ska man vara noga med att i förtid göra en budget för hur mycket man är villig att spendera på spel – och därefter hålla sig till den budgeten.


Powered by Labrador CMS