ANNONS

Steam Hotel storsatsar på nöjesscenen – dinnershows, stand up och teater finns i vårens kalender.
Steam Hotel storsatsar på nöjesscenen – dinnershows, stand up och teater finns i vårens kalender.

Steam Hotel blir en
live-scen att räkna med

Du känner säkert till att Steam Hotel levererar upplevelser i världsklass. Vad du kanske inte har lika bra koll på är hotellets nya live-satsning för hemmapublik i alla åldrar.
– Vi storsatsar på nöjesscenen och ska bli störst i Västerås!, säger underhållningsansvarig Valentina Dell Uva.

Publicerad Senast uppdaterad

ANNONS | STEAM HOTEL

Namnet på det nya nöjeskonceptet är Steam Live och det gedigna programmet huserar allt från stand up, konserter och teater till föreläsningar, gratis live-musik på afterwork och bruncher.

– Steam Live är paraplyet som inkluderar all underhållning under ett och samma tak, så väl gratisframträdanden och DJ:s som live-poddar och stora dinner shows. Här finns något som passar alla västeråsare, oavsett om man kommer för ett besök i baren och underhållning på kvällen eller väljer att lyxa till det lite extra och sova kvar, säger Valentina.

Magnus Betnér, Caspar Camitz och mycket mer!

Valentina Dell Uva

Närmast i tiden är en middagssittning i orangerit med 3-rätters, ackompanjerat av soul med Oscar Soul Experience, den 3 februari. I april slår hotellets Grand Hall upp portarna för en konsert med Caspar Camitz. Andra höjdpunkter från kalendern är Västerås Improvisationsteater och Västerås Comedy Club.

Valentina vill slå ett extra slag för att registrera sig för nyhetsutskick från Steam Live.

– Vi släpper nya event löpande så att vara med i vårt register och hålla utkik på hemsidan är ett hett tips. Som prenumerant får man alltid 24 timmars förtur på våra biljettslätt och andra exklusiva erbjudanden, säger hon.

Klicka här för att registrera dig för nyhetsbrevet och läsa mer om Steam Live!

Powered by Labrador CMS