ANNONS

Så får du en lyxig pool installerad utan krångel

Drömmer du om att ha en lyxig pool i din trädgård? Att kunna njuta av svalkande dopp och avkoppling i ditt eget poolparadis? Det behöver inte vara krångligt att få en pool installerad. Med rätt poolpaket och rätt entreprenör kan du snabbt och enkelt förverkliga din dröm.

DET HÄR ÄR EN ANNONS FRÅN POOLTIME

Gör det enkelt med ett poolpaket

Ett poolpaket är en komplett lösning som inkluderar allt du behöver för att få din pool installerad. Det innebär att du slipper leta efter olika delar och komponenter själv. Poolpaketet innehåller vanligtvis poolskal, filter, pump, pooltillbehör och installationsmaterial. Genom att välja ett poolpaket sparar du både tid och pengar.

Thermopool eller PP pool

När det kommer till valet av swimmingpool finns det två populära alternativ att välja mellan - thermopool och PP pool. Båda alternativen har sina fördelar och det beror på dina preferenser och behov vilket alternativ som passar dig bäst.

Thermopool är tillverkad av ett material som heter polypropen. Det är ett starkt och hållbart material som är motståndskraftigt mot både kyla och värme. Thermopoolen är enkel att installera och kräver minimalt med underhåll. Den är också energieffektiv och har god isolering.

PP pool, eller polypropen pool, är tillverkad av samma material som thermopoolen. Skillnaden ligger i konstruktionen av poolen. PP poolen har en förstärkt konstruktion som gör den extra stabil och hållbar. Den är också enkel att installera och kräver minimalt med underhåll.

Så skapar du ditt egna poolparadis utan besvär

För att skapa ditt egna poolparadis behöver du inte bara en pool, utan också en vacker omgivning. Pooltime erbjuder totalentreprenad för stensättning, trädäck och staket. Det innebär att de tar hand om hela processen, från planering till färdig installation. Du kan vara säker på att resultatet blir precis som du önskar.

Stensättning ger en elegant och stilren look till din poolomgivning. Du kan välja mellan olika stenmaterial och mönster för att skapa den atmosfär du önskar. Trädäck är perfekt för att skapa en avslappnad och naturlig känsla. Det ger dig också en bekväm plats att sola och koppla av vid poolen. Ett staket runt poolen ger både säkerhet och integritet.

Fördelarna med att ha ett pooltak

Att ha ett pooltak har många fördelar oavsett om du har en thermopool eller PP pool gjort av polypropen. Här är några av dem: 1. Förlängd badsäsong: Med ett pooltak kan du förlänga din badsäsong och njuta av poolen även när vädret inte är optimalt. Tack vare taket kan du skydda poolen från regn, vind och kyla, vilket gör att du kan använda den under längre perioder. 2. Skydd mot smuts och löv: Ett pooltak hjälper till att hålla poolen ren från smuts, löv och andra föremål som kan falla i vattnet. Det minskar behovet av att ständigt rengöra poolen och gör underhållet enklare. 3. Säkerhet: Ett pooltak kan också bidra till att öka säkerheten runt poolen. Genom att ha ett tak över poolen minskar risken för olyckor, särskilt för barn och husdjur som kan råka falla i vattnet. 4. Energibesparing: Ett pooltak kan hjälpa till att minska energiförbrukningen genom att hålla värmen i poolen. Det fungerar som en isolerande barriär och minskar värmeförlusten, vilket kan leda till lägre uppvärmningskostnader. 5. Ökad integritet: Med ett pooltak kan du njuta av din pool i privatlivets fred. Det ger en känsla av avskildhet och skyddar dig från nyfikna blickar. Sammanfattningsvis kan ett pooltak ge dig möjlighet att njuta av din pool under längre perioder, minska underhållsbehovet, öka säkerheten och spara energi. Det är en investering som kan förbättra din poolupplevelse och göra den mer bekväm och njutbar.Så varför vänta längre? Ta steget och förverkliga din dröm om en lyxig pool i din trädgård. Med ett poolpaket och rätt entreprenör kan du få din pool installerad utan krångel. Skapa ditt egna poolparadis och njut av sommaren på bästa sätt!

Powered by Labrador CMS