ANNONS

Emil och Annelie välkomnar gästerna till ICANDERs.

Njut av måltider i en avslappnad miljö på ICANDERs

I en stressig vardag är det viktigt att hitta stunder av njutning och avkoppling. På ICANDERs har vi skapat en plats där du kan göra just det. Oavsett om du är på jakt efter en frukostpåse för att starta dagen rätt, en snabb och god lunch eller bara vill ta en paus med en kaffe och lite arbete, har vi något för dig. Välkommen till ICANDERs, din nya favoritplats för att njuta av måltider i en härlig miljö.

Publicerad Senast uppdaterad

DET HÄR ÄR EN ANNONS FRÅN ICANDERs

En mångsidig meny

Köttbullar och potatismos med gräddsås, rårörda lingon och picklad gurka.

Vi är stolta över att erbjuda en mångsidig meny som passar alla smaker och tidpunkter på dagen. Vår husmanskost är lagad från grunden av våra erfarna kockar, vilket garanterar att du får en smakupplevelse utöver det vanliga. 

Frukost To-Go

För de dagar då tiden är knapp och morgonen är hektisk, erbjuder vi vår praktiska frukostpåse. Det är det perfekta sättet att starta dagen på rätt sätt. Bara sväng förbi och plocka upp din frukostpåse och du är redo att möta dagen med ny energi.

Snabba och goda alternativ

Har du en snabb aptit? Besök vår korvbar där vi serverar snabba och goda alternativ som är perfekta när du är på språng. Vår korvbar är den ultimata lösningen för de dagarna när du behöver något snabbt och smakfullt.

En plats att koppla av på

Vi vet att många av er har en hektisk arbetsdag. Därför har vi skapat en avslappnad atmosfär där du kan ta en kaffe och arbeta en stund om du behöver en förändring av arbetsmiljön. På ICANDERs är det enkelt att kombinera arbete och njutning.

Baconlindad köttfärslimpa.

För de minsta

Vi har inte glömt de små i familjen! Våra pannkakor till barnen är ett populärt alternativ som kommer att göra dem glada. Det är ett enkelt sätt att förgylla dagen för de yngre gästerna.

Välkommen till ICANDERs, din nya oas för god mat och avkoppling!

Emil Larsson.

Frågor till Emil Larsson, restaurangchef ICANDERs

Vad kan man förvänta sig på korvbar-menyn?

– Korvmojen erbjuder både klassiker som grillad och varmkorv. Men även lokala korvar från Carlströms. Även tillbehören finns självklart standardsortiment som tre olika ketchupar, tre olika senap samt rostad lök. Men vi erbjuder även egengjord gurkmajjo, egen skagen, egenrostad grönkål blandad med potatischips, egenpicklad gurka och rödkål.

Finns det en speciell meny för barn på ICANDERs?

– Vissa av våra rätter går att få som barnportion, såsom köttbullar med mos och gräddsås (även vegetariska) och pannkakor med sylt och grädde.

Kan jag ta med mig min dator och arbeta på ICANDERs?

– Du är mer än välkommen att komma in på en kopp kaffe eller en frukost och sätta dig ner och arbeta. Det finns bord med eluttag samt WiFi.

Berätta mer om ICANDERs avslappnande atmosfär?

– Med en kombination av olika sorters bord, stolar, soffor, höga pallar, mjuka färger och ett härligt blomsterarrangemang av lokala florister har vi lyckats få till en härligt avslappnad stämning i restaurangen. Syftet och målet är att man ska glömma bort att man faktisk sitter och äter/fikar mitt i en stormarknad där många känner stress.

Vart kan jag hitta ICANDERs och deras öppettider?

– ICANDERs hittar du på Hälla i samma lokal som Ica Maxi, ingång både från butiken samt direkt från parkeringen. Öppettider finns på vår instagram

Vad är det som gör ICANDERs till en unik plats för måltider och avkoppling?

– En möjlighet att slå 2 flugor i 1 smäll. Storhandling och restaurangbesök i ett. Riktigt husman lagat från grunden till ett väldigt bra pris. Egen -& nybakade bullar varje morgon. Egenbakad bröd till våra populära smörgåsar. Kondisdisken fylls även den på varje dag med egenbakade bakelser, kakor & bakverk. Allt detta i kombination med korvmojen gör oss unika på sortimentsbredden.

Hur kan jag komma i kontakt med ICANDERs?

– Vi finns på facebook, instagram och hemsida, klicka här för att komma dit. Går även bra att ringa 021-15 64 54.

Kan du berätta mer om er frukostpåse och vad den innehåller?

– Vi jobbar med 2 olika frukostmenyer: frukostpåsen innehåller en smörgås, apelsinjuice samt valfritt varmdryck (Bryggkaffe, thé, varm choklad, espresso, cappucino eller latte). Stora frukosten innehåller: Valfri smörgås, ägg m kaviar, kvarg med bär & egengjord musli, juice/smoothie och valfri kaffe.

Vilken är din personliga favoriträtt på menyn?

– Varje torsdag serverar vi klassisk wallenbergare till lunch, det är en stor favorit!

Hur har ni förberett er för att välkomna barn och familjer till restaurangen?

– Självklart, förutom barnrätterna och korvmojen finns mjukglass, utrymme för barnvagnar samt snygga och stabila barnstolar. Utöver det har vi något som MICAs barnklubb som innebär, om man är medlem (det blir man lätt genom att gå till kundtjänst och be om ett MICA-kort) blir bjuden på en glass, korv m bröd eller får såpbubblor om föräldrarna har handlat på ICA Maxi.

Vilket råd skulle du ge till en förstagångsbesökare på ICANDERs?

– Kom fram till kassan och säg ”Hej, det är första gången jag är här” så hjälper vi dig med det du vill ha hjälp med 😉

Powered by Labrador CMS