Annons

Missa inte årets största sporthöjdpunkt: Här kan
du se VM-matcherna!

Det efterlängtade världsmästerskapet i fotboll, som arrangeras mellan den 21 november och 18 december i Qatar, närmar sig med stormsteg. Men vart ska du egentligen vända dig för att se denna ivrigt väntade folkfest? Sändningsrättigheterna ändras från år till år och det kan vara svårt att hålla sig uppdaterad. Som tur är har vi samlat allt du behöver veta om sändningar under fotbolls-VM 2022 här!

Publicerad Senast uppdaterad

Detta är en annons från www.bettingssajter.se

Vi måste vänta till Superettan nästa år för att se VSK spela, så det är faktiskt en perfekt tidpunkt för VM att hållas nu. Och även om Sverige inte deltar i år blir det spännande att se de andra lagen slåss om guldet, inte minst våra grannar Danmark, som har oddsen på sin sida efter att ha besegrat Les Bleus på hemmaplan i september! Den första matchen som de rödvita tröjorna kommer att spela är mot Tunisien den 22 november. Läs vidare för att ta reda på var du kan se denna och de följande matcherna!

Streama billigt via svenska bettingsajter

Om du gillar att satsa på oddsen kan du överväga att registrera dig på en eller flera av de bästa svenska bettingsajterna och streama VM-matcherna därifrån. Allt du behöver göra då är att sätta in pengar på ditt spelkonto för att streama obegränsat med matcher under en bestämd period. När tiden har gått ut måste du göra en ny insättning eller spela på oddsen för att fortsätta.

Villkoren varierar dock från bettingsajt till bettingsajt, så se till att du läser villkoren för den sajt du väljer att använda innan du börjar spela. Det kan bli ganska dyrt i längden om du vill streama hela turneringen via bettingsajter, men om det bara är några få matcher kan det löna sig!

SVT och TV4 delar på sändningsrättigheterna i år

Om du vill se matcherna på storbildsskärm och gratis kan vi berätta att SVT och TV4 delar på sändningsrättigheterna och visar 32 matcher vardera. I gruppspelet kommer fyra matcher att spelas varje dag med start kl. 11.00, 14.00, 17.00 och 20.00. I gruppspelets sista omgång kommer dock matcherna att spelas klockan 16.00 och 20.00. Fullt spelschema och tv-tider för fotbolls-VM 2022 hittar du här.

Matcherna kommer också att kunna streamas via SVT Play och C More, så det är naturligtvis en fördel för dem som vill kunna se matcherna på resande fot. Annars föreslår vi återigen att du loggar in på en bettingsajt och streamar matcherna där.

32 landslag, 64 matcher, 12 arenor

Totalt 32 landslag har kvalificerat sig till årets världsmästerskap. Grupperna är som följer:

Grupp A: Qatar, Nederländerna, Senegal, Ecuador

Grupp B: England, USA, Iran, Wales/Skottland/Ukraina

Grupp C: Argentina, Mexiko, Polen, Saudiarabien

Grupp D: Frankrike, Danmark, Tunisien, Förenade Arabemiraten-Australien/Peru

Grupp E: Spanien, Tyskland, Japan, Costa Rica/Nya Zeeland

Grupp F: Belgien, Kroatien, Marocko, Kanada

Grupp G: Brasilien, Schweiz, Serbien, Kamerun

Grupp H: Portugal, Uruguay, Sydkorea, Ghana

Lagen som slutar etta eller tvåa i sin grupp går vidare till slutspel och här är det vinna eller försvinna som gäller.

Powered by Labrador CMS