ANNONS

Lokala storsäljaren Il Capolavoro – finns nu att beställa i elegant box!

Förra året lanserades det italienska vinet Il Capolavoro Appassimento Rosso på flaska i beställningssortimentet och tog Sverige med storm. Inte minst i Västerås med omnejd har många konsumenter upptäckt den smakrika, prisvärda och av kritikerna uppskattade Appassimenton.

DET HÄR ÄR EN ANNONS FÖR ANORA

Vänner av appassimento-viner bör inte missa denna box som får betraktas som ett utmärkt köp under tvåhundringen!

Boxtoppen, 4 av 5 poäng

Nu har samma vin lanserats på bag-in-box till ett än mer konkurrenskraftigt pris – 3 liter för 199kr, eller omräknat mindre än 50 kr per flaska. Innehållet i bag-in-boxen är samma populära vin som på flaskan. Både doft och smak är fullpackade med fruktiga och bäriga toner. Skogshallon, mogna jordgubbar, körsbär och moreller lirar perfekt med inslagen av mörkrostat kaffe, mörk choklad och ett stänk av romrussin. Den lilla restsötman balanserar kryddigheten i vinet på ett ypperligt sätt.

Il Capolavoro betyder ”mästerverket” på italienska, och även om namnet förpliktigar så visar vinskribenternas omdömen att det finns täckning för etiketten: 

Aftonbladet ger boxen 4 plus av 5 möjliga

Boxtoppen ger boxen 4 av 5 poäng och skriver att ”vänner av appassimento-viner bör inte missa denna box som får betraktas som ett utmärkt köp under tvåhundringen!”.

Vinhyllan utnämnde boxen till ”bäst grillvinsboxen just nu!”.

Dryckeslistan kallar boxen för ”ett mycket prisvärt vin som passar såväl vardagsmiddagen som söndagens stek."

Italien är det mest populära vinlandet i Sverige. Il Capolavoro är ett rött vin från den spännande regionen Apulien på Italiens klack. Regionen är tack vare de gynnsamma odlingsförhållandena helt perfekt lämpad för vinproduktion. Druvorna som växer här ger en bättre skörd med mognare druvor än på många andra platser. Vinet är en blandning av ett flertal lokala blå druvsorter som alla bidrar till vinets karaktär. Appassimento är en produktionsmetod där druvorna får hänga på vinstockarna väldigt länge under säsongen och lapa sol. Druvorna torkar vilket resulterar i att de får hög koncentration av socker. Detta ger fylliga och smakrika viner med hög alkohol.

Il Capolavoro Appassimento Rosso bag-in-box beställer du enkelt till din närmaste Systembolagsbutik antingen genom länken här, eller genom att be personalen i butiken om hjälp.

LÄS MER HÄR: https://www.systembolaget.se/produkt/vin/il-capolavoro-5328508/

Il Capolavoro Appassimento Rosso bag-in-box
Ursprung: Apulien, Italien 
Artikelnr: 53285

Powered by Labrador CMS