ANNONS

Ett av Västerås bästa företagsboenden 
– med möjlighet för företag att erbjuda sin personal ett premiumboende

Ett av Västerås bästa företagsboenden - med möjligheter för företag att stärka sin attraktionskraft och få personalen att trivas på sina uppdrag. Rocklunda Stugby började byggas för två år sedan och var helt färdigställd med 21 nyproducerade hotellstugor med sammanlagt 168 bäddar hösten 2022.

Publicerad

Annons från Quality living – Rocklunda stugby

– Allt färdigställdes under andra halvan av 2022 så 2023 är det första hela året vi har varit igång, säger Sanna Ejdeholm som är verksamhetschef hos Quality Living i Västerås AB, företaget som driver stugbyn.

ROCKLUNDA STUGBY

  • 168 sängar 
  • Centrumnära
  • Fri parkering med laddmöjligheter
  • Företagsavtal till alla företag

Sanna sköter hela ruljansen med allt vad det innebär. Företaget är grundat och ägs av sambon Peter Thornéus och paret flyttade från Kiruna till Västerås i maj 2019 och driver en snarlik verksamhet uppe i norr. Sanna är tillsammans med en anställd spindeln i nätet när det gäller hela driften, företagsavtal, bokningar och skräddarsyr vistelsen efter gästernas önskemål.

– Vi har verkligen en mix av olika typer av gäster, man kan inte säga att det är ett boende för en viss typ av gäst utan vi har haft väldigt blandat. Det har varit alla typer av företag, barnfamiljer, kompisgäng, och idrottsföreningar, säger Sanna.

Boende på stugbyn har fri parkering och nära till busshållplatsen. Gym, bowling, padel m.m finns granne med stugbyn och löpar- och skidspår finns i direkt anslutning.

– Våra gäster gillar att man har över 50 kvm att disponera och möjligheten att både laga mat själv i köket, men vill man förboka frukost så går det utmärkt. De kan skräddarsy sin vistelse här, det blir lite som att bo “hemma” borta. 

Det första året har varit lyckat, konstaterar Sanna.

– Det har verkligen varit en succé, vi har haft bra beläggning, fler och fler gäster hittar hit, framförallt återkommande företag och gäster från hela världen.

En toppmodern stugby på Rocklunda har öppnat helt nya möjligheter för både de lokala företagen och deras underentreprenörer och konsulter som verkar i Västerås.

– Vi brinner för utveckling och företagen är ju själva motorn inom näringslivet och kan vi vara en pusselbit till ett lyckat projekt eller en lyckad rekrytering så får man en positiv effekt och det tycker jag att vi har skapat här, och det kommer bara att fortsätta utvecklas, säger Sanna.

– Vi uppmanar alla företag att ta kontakt med oss för att teckna ett företagsavtal, säger Sanna.

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG!

För bokning och frågor kring samarbetsavtal kontakta Sanna Ejdeholm på 010-161 41 50, eller på book@q-living.se

Powered by Labrador CMS