Annons

ANNONS: Krille fick 13 rätt på stryktipset

Krille fick 13 rätt på tipset. Han hade aldrig trott att det skulle gå så bra. – Det är otroligt, säger Krille när vi ringer upp honom.

Publicerad Senast uppdaterad

Det här är en annons från speltips.se

Så fick han 13 rätt på stryktipset

Det är inte alla som har turen att vinna på stryktipset, men det finns de som lyckas. Det här är en berättelse om en av dem. Han hade alltid varit en ivrig anhängare av fotboll och hade spelat stryktipset i många år. Men det var först i år, efter många misslyckade tips, som han lyckades få rätt på alla 13 matcher.

– En gång lyckades jag med konstycket att få 0 rätt, man tycker nästan att man borde få en prispeng för det, säger Krille.Krille sökte efter bettingsidor med bonusar på nätet och av en slump hamnade på en sida med speltips.

– Jag visste vilka matcher jag ville gå emot strömmen och spela på en högoddsare. Men det fanns andra matcher jag hade mindre koll på och det var där speltipsen kom till bra användning, säger Krille muntert.

Hur ofta brukar han lyckas med sina tips?

Att få 13 rätt är inte alltid helt enkelt. Man bör därför inte lita för mycket på någon annans tips, utan istället göra egna analyser och bedömningar. Det är inte många som brukar ha bra framgång med sina tips, vilket Krille vittnar om.

– Jag har spelat ända sedan barnsben med farsan på tipsextra från någon gång i slutet på 70-talet. Aldrig har jag fått 13 rätt förut.Trots att Krille inte har vunnit har han varit nära ett par gånger.

– Jag har varit nära ett par gånger. En gång kommer jag ihåg att jag hade 12 rätt i slutminuterna. Rätt vad det var så gjorde laget jag höll på mål. Jag skrek så högt att grannarna började banka i väggen!Men glädjeruset var kort för Krille, det hade nämligen blivit mål i en annan match till Krilles stora förtret.

– Jag hade dragit av mig tröjan och var redo att fira den stora dagen med Oxfilé och ett par bira. Men när jag gick igenom resultaten hade det blivit mål i en annan match. Jag kunde inte göra annat än att garva åt mitt egna missöde.

Ska köpa en bil för pengarna

På frågan vad Krille ska göra för pengarna skiner han upp.

– Jag ska köpa en ny bil, min gamla Volkswagen börjar bli väldigt ringrostig. Det kanske inte blir någon Tesla men en redig uppgradering lär det nog bli, säger Krille med ett rostigt skratt som sätter punkt för detta samtal.

Powered by Labrador CMS