Annons

Advokat Camilla Karapetyan
Advokat Camilla Karapetyan

Advokatfirman erbjuder gratis juridisk rådgivning till ungdomar i utsatta områden

"Vi är stolta över det samarbete vi har inlett med Fight Club Rush"

Publicerad Senast uppdaterad

Detta är en annons från Advokatfirman Camilla Karapetyan AB

I syfte att stötta Fight club rushs fina initiativ med att erbjuda ungdomar i utsatta områden gratisbiljetter till MMA-galan som går av stapeln den 26 november 2022 så vill Advokatfirman Camilla Karapetyan AB bidra till ungdomarna genom att erbjuda en timmes gratis juridisk rådgivning inom valfritt ämnesområde till alla ungdomar som fått gratisbiljetter till galan.

– Det är viktigt att ungdomar i utsatta områden blir sedda och hörda av samtliga aktörer i samhället för att vi ska kunna jobba förebyggande och bryta den negativa utvecklingen som vi har sett på senare tid i dessa områden i Västerås, säger advokat Camilla Karapetyan.

Inom kort kommer advokatfirman även inleda en dialog med skolor och fritidsgårdar i Västerås i syfte att erbjuda kostnadsfria föreläsningar som kan nå ut till större antal ungdomar.

– För att bryta kriminaliteten och den negativa trenden måste vi investera i ungdomar och det kan ske på olika sätt – alla aktörer får helt enkelt bidra med det de kan! Hårdare straff som politiker på senare tid ser som enda lösningen är i mina ögon ingen lösning alls på problemet. De verkliga samhällsåtgärderna ska istället vara på ett förebyggande plan genom att se till att ungdomar INTE hamnar i kriminalitet, säger advokat Camilla Karapetyan.

– Vi från FCR MMA:s sida är väldigt glada att advokat Camilla Karapetyan valde att haka på vårat initiativ och det uppskattas! Det är just detta vi är ute efter -att flera personer/ företag ska inse att vi alla tillsammans måste göra skillnad. Tack Camilla och hoppas intresset för det du erbjuder blir stort, för det behöver vi, säger Zlatko Ostrogonac vd för Fight club rush.

Powered by Labrador CMS