Molly Sandén är den sista artisten att ansluta till sommarens Cityfestival. Foto: United Stage

Molly Sandén – Cityfestivalens sista släpp

Hon är en av Sveriges tveklöst största artister och låtskrivare just nu. Och Västerås Cityfestivals sista artistsläpp – Molly Sandén.

Publicerad

Efter den hyllade och utsålda vårturnén ”Dom ska veta arena tour” ger hon sig ut på vägarna igen och stannar I sommar till på Västerås Cityfestival och Mimerscenen torsdag 30 juni.

– När vi äntligen fått komma ut och spela igen vill jag aldrig sluta! Att följa upp den här drömmiga våren med en stor sommarturné känns så himla kul! Vi har fått upp fart nu och jag vill verkligen aldrig gå hem, säger Molly Sandén i ett pressutskick.

Med över 700 miljoner streams på Spotify, turnéer som sålt slut på rekordtid, mängder med platinasinglar och album samt prestigefyllda priser är Molly Sandén tveklöst en av Sveriges största artister och låtskrivare just nu.

Nu är det även klart vilka som kommer att sköta musiken när Fiskartorget förvandlas till Västerås största dansgolv när festivalkvällarna avslutas. De traditionsenliga dj-spelningarna är det i år Nause och John De Sohn som kommer stå för på fredag och lördag kväll.

Västerås Cityfestival arrangeras 30 juni–2 juli. Biljetter till festivalen köps via Tickster.

Här är alla artister på Cityfestivalen

Mimerscenen

Torsdag 30 juni, 17.30–00.00

► Adaam

► Felicia Takman

► Myra Granberg

► Newkid

► Molly Sandén

Fredag 1 juli, 17.30–01.00

► Estraden

► Hov1

► Thomas Stenström

► Nause

Lördag 2 juli, 17.30–01.00

► Kiddo

► LBSB

► Ricky Rich

► Victor Leksell

► John De Sohn

Powered by Labrador CMS