Vinnarna hyllades på scenen i samband med den coronasäkrade Guldstänksgalan. Foto: Avig Kazanjian

Klart: Då arrangeras Guldstänk

Inställt 2020 och digitalt 2021. 2022 är planen att Guldstänk ska göra comeback – på riktigt. – Det är med stor glädje vi kan berätta att Guldstänk kommer att arrangeras för 18:e gången i Västerås Konserthus torsdagen 17 mars 2022, säger Ann-Sophie Sund, projektledare för Guldstänk.

Publicerad

– Det är tydligt att människor längtar efter att träffas och mingla och Guldstänk, som är Västerås största nätverksträff, är ett mycket uppskattat tillfälle att göra just det. Intresset är jättestort och det är många som har hört av sig om hur man föreslår företag till de olika priserna och var man kan köpa biljetter, säger Ann-Sophie Sund.

Guldstänk kommer i stort sett arrangeras på samma sätt som tidigare. Själva prisceremonin sker i Västerås Konserthus stora sal med efterföljande middag på Konserthusterrassen. Förändringen mot tidigare år är att antal platser vid middagen är 600 mot tidigare 900.

– Anledningen är att vi inte längre har tillgång till Aros Congress Center. Men vi har hittat en jättefin lösning. Gäster med parkettbiljetter äter middag på Konserthusterassen och gäster med balkongbiljett välkomnas till mingel och förtäring på Hotel Plaza. Efter middagen återsamlas alla som vill på Konserthusterrassen för gemensamt mingel och dans, säger Ann-Sophie Sund.

– Det känns fantastiskt att återigen kunna hylla Västerås företag och ge dom uppskattning för det enormt viktiga arbete de gör för vår stad och för Sverige. Jag är glad över upplägget vi hittat fram till och som gör att vi kan ses och fira tillsammans igen, säger Billy Bergåker, Almi Mälardalen och en av arrangörerna.

Kandidatperioden att föreslå företag till Guldstänks sex priser pågår 26 november till 7 januari. Biljetterna släpptes den 26 november.

Powered by Labrador CMS