Nattklubb eller kontor? Digiwise nya kontor ger en känsla av att vara på krogen, fast det är ett kontor. Foto: Robin Lave

Har Västeråsföretaget Sveriges snyggaste kontor?

Västeråsföretaget Digiwise som är en digital byrå som arbetar med marknadsföring och webbutveckling har nyligen totalrenoverat sitt kontor i Melkerhuset. Nu är kontoret en av kandidaterna i tävlingen Sveriges snyggaste kontor.

Publicerad

Digiwise har växit kraftigt under senaste åren och tog under 2020 möjligheten att bygga sitt nya kontor i anrika Melkerhuset i centrala Västerås.

Kontoret i sin helhet har tagits fram i ett nära samarbete mellan Digiwise, Kungsleden och Nybyggarn. Sedan har inredningsarkitekterna Dora Alexandra Nacsa och Sara Sundin stått för inredningskonceptet där Digiwises egna tankar och idéer mynnat ut i en helhet vad gäller materialval av den fasta inredningen, färgsättningen och kontorets planlösning.

– Vi har själva varit med från första idé till sista detalj. Vi har lagt extremt mycket tid på alla detaljerna, säger företagets Sonny Eriksson.

Hur skulle du själv beskriva ert kontor?

– Det är modernt och unikt i en miljö där nattklubb möter kontor och samtidigt lite känsla av att kliva in Batmans Batcave.

Hur viktig är miljön på kontoret?

– Det är viktigt. Vi vill jobba i en trivsam miljö och inspirera våra kunder som kommer på besök. Vi har satsat mycket på ergonomi och belysning för kontorsrbetet. Sedan är det en bonus att det är en skön miljö att kunna sitta kvar i och ta det lite lugnt.

Röstningen sker på sajten ssk.lokalnytt.se och är öppen till och med den 29 oktober 2021.

Foto: Christian Lund
Foto: Robin Lave
Foto: Robin Lave
Foto: Dora Alexandra Nacsa
Foto: Dora Alexandra Nacsa
Powered by Labrador CMS