Årets Företagare vanns av Christer och Marie Dahlin, Försäkringsrådgivarna Mälardalen.

Här är alla vinnare från näringslivsgalan Guldstänk

Under torsdagskvällens gala, som jubilerade med den 20:e upplagan i ett kokande Västerås Kongress, hyllades pristagare i sex kategorier. Det tyngsta priset Årets Företagare vanns av Christer och Marie Dahlin, Försäkringsrådgivarna Mälardalen. Här är kvällens alla vinnare. 

Publicerad Senast uppdaterad

Årets Företagare 2023

Christer och Marie Dahlin, Försäkringsrådgivarna Mälardalen 

Motivering: ”Årets Företagare använder kunskap, innovation och engagemang på ett sätt som får deras kunder att ge stående ovationer. Tillsammans med sina entusiastiska medarbetare tar de fram skräddarsydda kundlösningar för en trygg framtid. Så med denna försäkran om finfin service säger vi bara: Vi vill också ha råd!”.

Övriga nominerade: Sebastian Hollaus och Linus Barklund, Nybyggarn och Fredrik Stendal, David Stendal och Olov Stendal, StepLock

Årets Marknadsförare 2023

Merchsweden

Motivering: ”Årets Marknadsförare har verkligen visat hur man bryter igenom bruset. Med väl genomtänkt och effektiv kommunikation har företaget lyckats bygga relationer till målgrupper och ambassadörer långt utanför Västerås. Man kan inte utan att imponeras av framgången och gratulera till att dom nu klivit i dom riktigt stora skorna”.

Övriga nominerade: ABB och Mälarenergi

Årets Exportpris 2023

Prison Island

Motivering: ”Med start i liten skala i Västerås har årets exportföretag haft en sund tillväxt med ett bra resultat, de har utökat sin verksamhet till många länder. Resan mot framgångarna har inte varit enkel, men med en stark tro mot en klar målbild har framgångarna kommit. Likt deras affärsidé byggs framgång genom stark laganda, där tid och timing alltid är en faktor”.

Övriga nominerade: 1080Motion och Kids Brand Store

Årets Hållbarhetspris 2023

Expandia

Motivering: ”Årets Hållbarhetspris går till ett företag med ett starkt driv att påverka både leverantörer och kunder att vara omtänksamma med miljön. Företaget är en förebild inom hållbarhetens alla dimensioner med ett imponerande ekonomiskt resultat och genuint socialt engagemang. Affärsidén bygger på en fyrkantig produkt som är helt cirkulär!”.

Övriga nominerade: Exin och Coppersmith’s

Årets Innovatör 2023

Scandinavian Real Heart 

Motivering: ”Årets Innovatör har med beslutsamhet och tålamod tagit sig dit de står idag. Med en stark innovationskraft och ett målmedvetet team har de uppmärksammats internationellt och hela världen är deras marknad. Man brukar tala om att skapa historia men här växer framtid. Med folkets röst i ryggen håller de för trycket. Och lyssna noga så hör ni, hjärtat slår för Västerås”.

Övriga nominerade: Twistboxes och Sfporteq

Årets Nystartare 2023 

Magpie Restaurant

Motivering: ”Årets Nystartare har med stor kreativitet inom sitt område lyft Västerås och vissa säger att de leder marknaden. Hållbarhet är en viktig del i företaget, marknadens acceptans är tydlig och deras affärsmässighet har på kort tid skapat en god ekonomi. Med influenser från hela världen och teamets tidigare erfarenheter skapas framgångarna – ett gott och lyckat koncept i en tuff bransch har skapats”.

Övriga nominerade: Inelia och Aros Lift 

Kvällens alla vinnare samlade.
Dansbandssångaren Lucianoz var första artist på scen under kvällen som leddes av skådespelaren och programledaren Eva Röse.
Powered by Labrador CMS