Mustangklubben ute på vårtur – visar upp sig sig för västeråsarna

På lördag 4 maj blir är det Mustangträff vid FordStore i Västerås. – Det kommer mellan 20 och 30 bilar från Mustangklubben och visar upp sig, berättar Ulf Lillberg, platschef på FordStore i Västerås.

Publicerad

Ford Mustang är en av bilvärldens mest klassiska modeller. I år firar modellen 55 år och än idag har de motorstarka bilarna en ett speciellt romantiskt skimmer kring sig som för tankarna tillbaka till kultfilmer som bland annat Sista natten med gänget.

En näst intill unik sak med Mustangen är att även de nyproducerade bilarna står högt i kurs, vilket gör modellen både tilltalar nostalgikerna och de som är intresserade av ny bilteknik.

Under lördagen kommer Västra Mälardalsavdelningen från Svenska Ford Mustangklubben att ge sig ut på vårmönstring. De kommer i samband med detta att åka en tur tillsammans och sedan ställa upp sig på parkeringen vid Fordsstore i Västerås.

Samtidigt bjuder FordStore upp till fest och grillar hamburare till besökarna.

I sällskapet som kommer från Mustangklubben kommer två lite speciella bilar att finnas med. Det är två uppstrajpade tävlingsbilar som ska köra Nexusball Rally genom Europa i sommar.

Powered by Labrador CMS