Nu är sommarvärmen äntligen här

Plötsligt slog den till. Den efterlängtade sommarvärmen. Västerås fylldes under torsdagen med soltörstande människor. "Det känns helt underbart".

Nej, det är inget skämt. Imorgon fredag blir det högsommarvärme i Västerås. Redan klockan 08.00 väntas temperaturen vara uppe i 20 grader och senare på eftermiddagen närmare 30 (!) enligt SMHI.

Men redan idag anlände värmen till vårt område. Just nu är det sol och över 20 grader i Västerås. Stan är fylld av människor som njuter i sommarvärmen.

– Det känns väldigt härligt! Man blir på så bra humör när värmen kommer, säger 18-åriga Sara Kaffaf, som tog en paus från skolarbetet tillsammans med Sara Salenholt, 17, och Sandy Hanna, 17, i Vasaparken tidigare idag.

Det fina vädret håller i sig åtminstone till nästa vecka. Från och med torsdag sjunker temperaturen igen. Nån snö ska vi dock slippa se på ett bra tag igen. Hoppas vi.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.